13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO Ilie Năstase o atacă pe Maria Șarapova: Nu mă mai lasă...

VIDEO Ilie Năstase o atacă pe Maria Șarapova: Nu mă mai lasă ăştia la tenis. Dacă uneia care s-a drogat îi dai dreptul să joace, atunci mie…?

Ilie Năstase a vorbit despre eliminarea Simonei Halep încă din primul tur la US Open, în faţa Mariei Şarapova, scor 6-4, 4-6, 6-3, lansând câteva atacuri la adresa rusoaicei, dar şi la adresa Federaţiei Internaţionale de Tenis, informează Mediafax.

Halep a ieşit încă din primul tur la US Open, după ce s-a înclinat în faţa Mariei Şarapova, cea care a revenit în circuit, după suspdendarea ispăşită. Întrebat dacă Simona suferă de un complex în faţa Mariei Şarapova, Ilie Năstase a fost indecis.

"Nu ştiu. Trebuie să o întrebaţi pe ea dacă e complexată. Eu dormeam la ora aia. Eu mă bag la judo, pentru că nu mă mai lasă ăştia la tenis. Dacă uneia care s-a drogat (n.r. Maria Şarapova) îi dai dreptul să joace, atunci mie…? Nu prea e normală treaba asta. S-a supărat şi Muguruza, dar cred că e normal să fie aşa. Halep a spus ceva foarte bine: Dacă e să fiu numărul 1, atunci o să fiu numărul 1. Hai să o lăsăm în pace să joace, pentru că o să fie bine", a declarat Năstase la ProSport Live.



Ilie Năstase a mutat discursul în direcţia suspendării sale, după scandalul de la FED Cup. Năstase, care a fost amendat cu 10.000 de dolari, nu va putea asista nici măcar ca spectator la competiţiile organizate de ITF, până pe 31 decembrie 2018.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă