20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialMădălina Bereș și Laura Oprea, laureate cu aur la Campionatele Europene de...

Mădălina Bereș și Laura Oprea, laureate cu aur la Campionatele Europene de canotaj de la Racice

Mădălina Bereș și Laura Oprea au câștigat medaliile de aur în proba feminină de dublu rame, duminică, la Campionatele Europene de canotaj de la Racice (Cehia).

Canotoarele noastre au condus cursa încă de la start și s-au impus cu timpul de 7 min 00 sec 530/1000. Pe locul secund au sosit danezele Hedvig Rasmussen și Christina Johansen, în 07 min 04 sec 360/1000, iar medaliile de bronz au fost adjudecate de Marea Britanie (Karen Bennett, Holly Norton), 07 min 06 sec 650/1000, relatează Agerpres.

Aceasta este a doua medalie de aur cucerită de România la Racice, după cea obținută sâmbătă de echipajul feminin de patru rame, Cristina Popescu, Alina Elena Pop, Beatrice Parfenie și Georgiana Parașcanu.

Canotorii români vor mai evolua duminică în patru finale, dublu vâsle feminin categoria ușoară (ora 13,01), patru rame masculin (13,16), 8+1 feminin (14,48), 8+1 masculin (15,33).

România participă la Campionatele Europene cu cel mai numeros lot din ultimii 12 ani, zece echipaje, compuse din 39 de sportivi.

Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă