22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialRevenire. Manny Pacqiao, nou campion mondial WBO - categoria Welter

Revenire. Manny Pacqiao, nou campion mondial WBO – categoria Welter

Filipinezul Manny Pacquiao a revenit, după o scurtă retragere din box, și a făcut senzație în gala la finalul căreia s-a încoronat drept nou campion mondial WBO al categoriei Welter.

În gala desfășurată la Las Vegas, americanul Jessy Vargas n-a avut nicio șansă în fața lui Pacquiao, care s-a impus la puncte. Filipinezul a arătat o poftă extraordinară de a lupta și și-a pus în scenă toate calitățile fizice, printr-un box de înaltă clasă.

Toți arbitrii i-au acordat victoria sportivului filipinez (118-109, 118-109, 114-113), care și-a trecut în palmares a 59-a sa victorie. Palmaresul său mai cuprinde 6 înfrângeri și două egaluri.

Supranumit „Pac-Man“, Pacquiao a câștigat al 17-lea său meci pentru un titlu mondial și a obținut, pentru a treia oară în cariera sa, titlul WBO la Welter.

Vargas, care deținea centura WBO din martie anul curent, se află la a doua sa înfrângere.

De notat că, tot în Gala din Las Vegas, într-un alt meci, mexicanul Oscar Valdez și-a apărat titlul mondial WBO la categoria pană, după ce l-a depășit pe japonezul Hiroshige Osawa prin KO în repriza a 7-a. Valdez ramâne neînvins după 21 de meciuri și amenință cu supremația la categoria pană.   

 

Cele mai citite

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă