5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialRomânia, campioană balcanică pe echipe la lupte feminin. Băieţii au adus argintul...

România, campioană balcanică pe echipe la lupte feminin. Băieţii au adus argintul şi bronzul

Dupa întrecerea inviduala, s-a disputat intrecerea rezervata echipelor unde echipa națională a României a invins in finala reprezentanta tarii gazda, Turcia, cu scorul de 5-3, obtinand medalia de aur si titlul de campioana balcanica.

Intrecerea s-a disputat in sistem categorie cu categorie ( 48, 51, 55, 59, 63, 67, 72 kg), brașoveanca Mădălina Caia luptând și la individual, în categoria 59 kg, obținând de data aceasta o victorie prin tuș. Fetele au luptat furibund, dorind să razbune înfrângerea de anul trecut, de la noi de acasă, ceea ce au şi reuşit cu brio.

În întrecerea băieților, echipa de lupte greco-romane a obţinut locul al doilea și medalia de argint, iar cea de lupte libere locul al treilea şi medalia de bronz.
Mai multe citiți pe newsbv.ro
Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă