10 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep a aflat cu cine se va lupta, la Singapore, la...

Simona Halep a aflat cu cine se va lupta, la Singapore, la Turneul Campioanelor

Simona Galep va evolua în Grupa Roșie, alături de Angelique Kerber, Madison Keys și Dominika Cibulkova, potrivit tragerii la sorți efectuate vineri la Singapore, scrie Agerpres.

Halep se află pentru a treia oară la Turneul Campioanelor, după ce, în anul 2014 a jucat finala cu Serena Williams, pe care a şi învins-o, iar în anul 2015, jucătoarea noastră a ajuns doar în faza grupelor.

Angelique Kerber (Germania) este numărul unu mondial și principala favorită la Singapore, Madison Keys (SUA) este cap de serie numărul șase, iar Dominika Cibulkova (Slovacia) va fi cap de serie numărul șapte. Halep este a treia favorită a turneului.

În Grupa Albă vor evolua Agnieszka Radwanska (Polonia), a doua favorită și deținătoarea trofeului, Karolina Pliskova (Cehia), cap de serie numărul patru, o debutantă, Garbine Muguruza (Spania), a cincea favorită, și ultima jucătoare calificată, care va fi decisă dintre Svetlana Kuznețova (Rusia) și Johanna Konta (Marea Britanie).

Turneul de la Singapore se va desfășura în perioada 23-30 octombrie și va avea premii totale de 7 milioane de dolari. Sistemul de desfășurare va fi următorul: fiecare cu fiecare în grupe, primele două clasate se vor califica în semifinale, unde vor juca încrucișat, iar câștigătoarele vor juca finala.

Cele mai citite

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...

Remus Pricopie: “Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat?”

"Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse să câștige alegerile, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat si, eventual, eliminat...

Klaus Iohannis a promulgat legea privind jocurile de noroc

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 82/2023 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a...
Ultima oră
Pe aceeași temă