13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep este tot mai încrezătoare în șansele sale de a-și consolida...

Simona Halep este tot mai încrezătoare în șansele sale de a-și consolida poziția în WTA: Nu mă simt obosită. Este cel mai bun an al meu

Tenismena Simona Halep a afirmat, într-un interviu pentru jurnaliștii americani, că anul acesta este cel mai bun din cariera sa. Românca a adăugat că se simte mult mai pregătită și mai puternică, în ciuda dificultăților întâlnite în prima parte a anului 2017, potrivit News.ro.

"Am avut rezultate bune pe zgură şi la Wimbledon. Este un restart pentru mine începtutul acesta de sezon pe hard, mă simt proaspătă din punct de vedere psihic, încrezătoare şi pregătită să muncesc. Cred că acesta este cel mai bun an al meu. Mă simt diferit, simt că am îmbunătăţit multe, mă simt psihic şi fizic mai puternică, muncesc mai mult decât în anii trecuţi.

Cred că la unele meciuri a fost vorba doar de noroc. Chiar dacă am avut o evoluţie bună până acum, în acest an, mă simt ok, nu mă simt obosită şi sunt bucuroasă să merg la următorul turneu", a declarat Simona Halep, la conferinţa după meciul din turul al doilea al turneului de la Washingon.

Halep s-a plâns de căldura excesivă din timpul meciului cu Mariana Duque-Marino, precizând că i s-a făcut rău la finalul setului secund.

"Sunt mult mai bine acum, m-am recuperat. A fost foarte cald acolo, m-am simţit rău un pic, după al doilea set. Ştiam că e acelaşi lucru pentru adversară, astfel că am vrut să stau acolo şi să lupt. Nu am avut concentrare la început, am ratat prea multe mingi uşoare, nu am avut ritm, dar m-am calmat un pic după aceea şi am încercat să ţin mingea în teren. Cred că asta a fost cheia meciului, să-mi găsesc ritmul şi să o împing pe ea înapoi. Duque-Marino a jucat destul de solid, are un <forehand> puternic, <slice-ul> ei e bun.

 Când se mişcă pe teren foloseşte <forehand slice>, care a greu de returnat. A fost un meci greu, eu am fost puţin nervoasă înainte, dar am tratat întâlnirea ca una foarte importantă. Cu Makarova va fi greu de asmenea, pentru că e stângace, mingea vine invers, dar am jucat de multe ori împotriva ei, ştiu ce am de făcut. Sper doar ca mâine să nu fie atât de cald. Am înţeles că astăzi (n.r. – joi) s-a înregistrat cea mai mare temperatură, 47 de grade Celsius", a spus ea.

Tenismena Simona Halep s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Washington, dotat cu premii în valoare totală de 226.750 de dolari, potrivit Mediafax.

Halep a învins-o, scor 3-6, 6-4, 6-2, pe columbianca Mariana Duque-Marino, ocupanta locului 115 în ierarhia WTA, după o oră şi 40 de minute de joc.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă