12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep s-a calificat în optimile turneului WTA de la Beijing

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului WTA de la Beijing

UPDATE 18.34: Adversara Simonei Halep în optimile de finală ale turneului de tenis WTA de la Beijing va fi chinezoaica Shuai Zhang, nr. 36 mondial, care marți a învins-o în trei seturi, 6-3, 4-6, 7-6 (4), pe americanca Alison Riske, nr. 60 mondial, potrivit Agerpres.

———

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a calificat, marți, în optimile de finală ale turneului WTA de la Beijing, după ce a învins-o pe jucătoarea belgiană Yanina Wickmayer, în două seturi, 6-2. 6-2, informează Agerpres.

Simona Halep, care a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a trece de Wickmayer, și-a asigurat pentru calificarea în optimi un cec de 62.768 dolari și 120 puncte WTA.

În optimi, Halep va juca împotriva câștigătoarei din meciul care le opune pe americanca Alison Riske, nr. 60 mondial, jucătoare venită din calificări, și chinezoaica Shuai Zhang, nr. 36 mondial.

În optimile turneului de la Beijing s-au calificat, marți, și jucătoarea cehă Petra Kvitova, cap de serie nr. 14, învingătoare cu 6-4, 6-1 în fața chinezoaicei Yafan Wang, și franțuzoaica Alise Cornet, care a dispus în trei seturi, 6-2, 5-7, 6-2, de favorita nr. 10, Dominica Cibulkova (Slovacia).

Turneul WTA de la Beijing este dotat cu premii totale de 5.424.394 dolari.

 

Cele mai citite

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Analiza măsurilor Guvernului PSD: Dovada că acestea au dus la creșterea cifrei de afaceri din industrie

În ultimele luni, cifra de afaceri din industrie a României a cunoscut o creștere semnificativă, iar acest lucru nu poate fi neglijat. Datele furnizate...

Ghidul ANAF pentru frizeri, coafeze și manichiuriste

Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele fizice din prestarea unor activități de înfrumusețare/întreținere corporală, a fost publicat joi de ANAF. Ghidul poate...
Ultima oră
Pe aceeași temă