30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep va evolua, luni, în optimi de finală la Wimbledon

Simona Halep va evolua, luni, în optimi de finală la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua, luni, în optimi de finală la Wimbledon, în jurul orei 15.30.

Meciul lui Halep cu Victoria Azarenka (Belarus), fostă locul 1 WTA, situată acum pe poziţia 683, este al doilea de pe terenul 2, scrie News.ro.

Înaintea partidei dintre Halep şi Azarenka, de la ora 13.30, va avea loc întâlnirea Angelique Kerber (Germania, nr.1) – Garbine Muguruza (Spania, nr.14).

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, după ce a dispus de chinezoaica Shuai Peng, cu 6-4, 7-6 (7).

Halep (25 ani, a doua favorită) s-a impus după o oră și 38 de minute, într-un meci echilibrat cu Peng (31 ani, 37 WTA), salvând chiar o minge de set.

Cele mai citite

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Alin Burcea (ANAT): Ne vom zbate pentru înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, în subordinea premierului

Alin Burcea a spus că va solicita înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, organism care să se afle direct în subordinea premierului. "Ceea ce ne propunem...

”Dosarul Mineriada”: Klaus Iohannis cere urmărirea penală a lui Roman Petre și a lui Voiculescu Gelu-Voican

Roman Petre, în calitate de fost prim-ministru al Guvernului României, și Voiculescu Gelu-Voican, în calitate de fost viceprim-ministru al Guvernului României pot fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă