21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialTenismenele Irina Begu și Ana Bogdan au fost învinse, sâmbătă, în calificări...

Tenismenele Irina Begu și Ana Bogdan au fost învinse, sâmbătă, în calificări la Cincinnati

Jucătoarele de tenis Irina Begu și Ana Bogdan au fost învinse, sâmbătă, în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.536.154 dolari, scrie Agerpres.

Begu (26 ani, 59 WTA) a fost învinsă neașteptat de americanca Taylor Townsend (21 ani, 134 WTA), cu 6-7 (4), 6-1, 6-3, după ce a condus cu 2-0 în setul decisiv.

Ana Bogdan (24 ani, 124 WTA) a fost întrecută fără drept de apel de brazilianca Beatriz Haddad Maia (21 ani, 77 WTA), cu 6-3, 6-1.

Alte două reprezentante ale țării noastre vor evolua în calificări, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea.

Monica (29 ani, 57 WTA) o înfruntă pe Mariana Duque-Marino (Columbia), o adversară de 28 de ani, care ocupă locul 107 în lume și care are 4-3 în meciurile directe.

Cîrstea (27 ani, 54 WTA) va juca împotriva sârboaicei Aleksandra Krunic (24 ani, 84 WTA), pe care a învins-o în singurul meci direct de până acum.

Simona Halep, semifinalistă la ediția de anul trecut, este a doua favorită a turneului și va juca direct în turul secund, cu o adversară venită din calificări.

Cele mai citite

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă