23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVenus Williams ar putea fi acuzată de comiterea unui accident rutier în...

Venus Williams ar putea fi acuzată de comiterea unui accident rutier în care un bărbat şi-a pierdut viaţa

Venus Williams, vedeta americană de tenis, a fost implicată într-un accident de maşină care a dus la moartea unui bărbat în vârstă de 78 de ani, anunță vineri BBC citat de Mediafax.

Un purtător de cuvânt al poliţiei Palm Beach Gardens din Florida a confirmat pentru BBC că investighează un accident fatal care o implică pe campioana de Grand Slam.

Un bărbat a fost dus la spital după accidentul din 9 iunie şi a murit după două săptămâni din cauza rănilor suferite, a declarat purtătorul de cuvânt.

Potrivit TMZ, poliţia crede că de vină a fost sportiva, însă avocatul ei spune că a fost un accident.

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa, Jerome Barson, călătorea cu soţia lui, care se afla la volanul maşinii. Cei doi se aflau într-o intersecţie în momentul în care s-a produs coliziunea.

Venus Williams a intrat brusc în calea lor şi nu a reuşit să elibereze drumul la timp din cauza blocajelor de trafic, potrivit declaraţiilor martorilor dintr-un raport al poliţiei obţinut de mass-media din SUA.

Şi soţia lui Jerome Barson a fost dusă la spital, însă aceasta se află în afara oricărui pericol.

"Venus Williams este vinovată de încălcarea dreptului de şedere al celuilalt conducător auto", se arată în raportul poliţiei, adăugând că nu există alţi factori precum consumul de droguri, de alcool sau utilizarea telefoanelor mobile.

Campioana în vârstă de 37 de ani a spus poliţiei că nu a văzut maşina cuplului şi că ea conducea încet.

Malcolm Cunningham, avocatul sportivei, a declarat pentru CNN: "Williams a intrat în intersecţie pe o lumină verde. Raportul poliţiei estimează că aceasta călătorea cu 5 km / h când doamna Barson a intrat în maşina ei”.

"Autorităţile nu au emis vreo citaţie pe numele lui Williams. Acesta a fost un accident nefericit şi Venus îşi exprimă condoleanţele pentru familia îndoliată", a adăugat Cunningham.

Săptămâna viitoare, Venus Williams ar urma să joace al 20-lea turneu de la Wimbledon.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Dezvăluiri din viața artistei Anna Lesko. După cinci ani de singurătate, cântăreața rupe tăcerea

Anna Lesko s-a "dezbrăcat" de cuvinte la podcastul "Fain și Simplu" moderat de Mihai Morar. Artista a vorbit despre viața ei personală, regrete și...
Ultima oră
Pe aceeași temă