18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Handbalista Valentina Ardean Elisei, accidentare care îi poate încheia cariera de...

VIDEO. Handbalista Valentina Ardean Elisei, accidentare care îi poate încheia cariera de profesionistă

Una dintre cele mai valoroase handbaliste din România, Valentina Ardean Elisei, 34 de ani a avut parte de un moment extrem de dur în timpul partidei de campionat pierdută până la urmă de CSM în fața Potaisei Turda. 

Extrema stângă a celor de la Craiova a căzut ca secerată pe suprafața de joc din Sala Rapid simțind o puternică durere pe un atac al echipei sale și paradoxal totul s-a petrecut în momentul în care Elisei a dorit să arunge mingea spre poarta adversă.

Aceasta a simțit o durere cruntă la piciorul drept moment în care s-a prabușit de durere țipând către echipa medicală să intervină.Sportiva a primit ajutor imediat din partea staff-ului medical și după câteva minute bune a fost scoasă de pe teren pe brațe.

Pe margine, Valentina s-a mai liniștit, dar era limpede că accidentarea nu este una ușoară. Iar verdictul medicilor nu a întârziat să apară: ruptură a ligamentelor încrucișate!

În aceste condiții, Ardean urmează a fi operată, ceea ce înseamnă că pe teren nu va putea reveni mai devreme de anul viitor spre final. 

Din păcate ceea ce contează foarte mult este că handbalista a mai suferit o astfel de accidentare pe când juca la Oltchim, în 2009. Ea a fost operată în Belgia şi a revenit pe teren după 8 luni.

Anul trecut, Valentina Ardean Elisei a fost declarată cea mai bună extremă stânga a campionatului Mondial din Danemarca, unde România a cucerit medalia de bronz.

Elisei are peste 200 de selecţii la echipa naţională şi a fost prezentă în lotul României la Jocurile Olimpice de la Rio.

 

Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă