17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportWilliam de Amorim a fost împrumutat de FCSB la Kayserispor

William de Amorim a fost împrumutat de FCSB la Kayserispor

Patru jucători au plecat până acum, în acest intersezon, de la echipa lui Gigi Becali. “Le mulţumim pentru sprijin!” – le transmite clubul celor patru, care au fost împrumutaţi.

Este vorba despre Vlad Achim, William De Amorim, Marian Pleaşcă şi Daniel Benzar. Aceştia vor evolua la alte echipe în a doua jumătate a sezonului. Toţi sub formă de împrumut.

William de Amorim, în prima ligă turcă

“FC Steaua Bucureşti anunţă că a ajuns la mai multe acorduri de împrumut ale unora dintre jucătorii care au făcut parte din lotul echipei noastre în 2017.

Astfel, Vlad Achim a fost împrumutat la FC Botoşani, în timp ce William De Amorim a fost cedat tot sub formă de împrumut, dar cu clauză de achiziţie definitivă, la Kayserispor, din prima ligă turcă.

Daniel Benzar şi Pleaşcă, la Voluntari

În plus, clubul nostru a ajuns la un acord cu FC Voluntari pentru împrumuturile lui Daniel Benzar şi Marian Pleaşcă până la finalul sezonului 2017-2018.

FC Steaua Bucureşti le mulţumeşte celor patru fotbalişti pentru sprijinul acordat în acest sezon şi le urează mult succes la noile echipe!”, se arată în anunţul oficial al roş-albaştrilor.

Cele mai citite

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...
Ultima oră
Pe aceeași temă