15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecial(P) Inainte sa inchiriezi un automobil asigura-te ca cunosti compania de la...

(P) Inainte sa inchiriezi un automobil asigura-te ca cunosti compania de la care vrei sa inchiriezi automobilul.

Astazi am decis sa discutam de piata serviciilor de inchirieri auto din Bucuresti, dar, aceleasi reguli se pot aplica peste tot in tara atunci cand vine vorba de a inchiria un automobil. Cu totii am observat ca exista pe piata foarte multe companii ce ofera spre inchiriere autoturisme si acest sector este in continua crestere pentru ca preturile nu mai prezinta o problema, inchirierea unui autoturism are un pret relativ mic.

De ce sa sa inchiriem un automobil ?

Fie ca locuim in Bucuresti sau doar venim in Bucuresti in interes de serviciu sau chiar si pentru a vizita orasul, un automobil propriu iti ofera libertatea de care ai nevoie, iti poti organiza timpul asa cum doresti fara sa astepti dupa taxiuri, mijloace de transport in comun, iar confortul si siguranta noastra sunt de departe factorii care cu importanta majora.

Majoritatea companiilor ce ofera servicii de inchirieri auto inclus in pretul de inchiriere al automobilului primiti si GPS, scaun pentru copil, etc.. De exemplu la o cautare pe Google.ro dupa cuvintul cheie inchirieri auto bucuresti ma sesiziat compania Titan Rent din Bucuresti, acestia au peste 7 ani de experienta in domeniu, iar la inchirierea unui automobil va ofera livrare gratuita a automobilului pe raza orasului Bucuresti, scaun copil gratuit, gps gratuit, taxe si asigurari incluse in pret + agent personal.

Nu sti ce automobil sa inchiriezi ?

Avand in vedere ca preturile difera in functie de clasa automobilului, acesta poate fi un factor foarte important care face alegerea unui automobil, dar, inainte de a face comparatia doar de pret trebuie sa luati in calcul spatiul pe care il aveti nevoie pentru depozitare, daca doriti sa aveti un confort mai ridicat categoric trebuie sa va orientati spre un automobil de tip sedan. Cel mai indicat este sa vorbiti direct cu un consultat pentru a face o alegere potrivita atat din punct de vedere al costurilor, confortului si singurantei dumneavoastra.

Ce trebuie sa stiti atunci cand inchiriati un automobil ?

Fie ca inchiriati un automobil in oras sau doriti transfer de la sau catre aeroport trebuie sa va informati inainte de urmatoarele aspecte:

– vechimea companiei pe piata serviciilor de inchirieri auto;

– vizibilitatea preturilor pe site;

– vizibilitatea termenilor si conditiilor;

– modalitatile de plata;

– recenziile primite din partea clientilor, atat pe site cat si pe profilul de Google My Business.

Toate detaliile de mai sus sunt foarte importante, nici o companie cu un istoric pe piata serviciilor de inchirieri auto nu isi permite sa-si strice reputatia ascuzand in pretul de inchiriere diverse costuri. Atunci cand intrati in posesia automobilului retineti 2 minute agentul cu dumneavoastra si analizati masina impreuna cu acesta, este foarte important acest lucru.

Speram ca detaliile prezentate in acest articol sa va fie utile atunci cand doriti sa inchiriati un automobil. 

Cele mai citite

9 persoane rănite și pagube raportate în urma cutremurului din Japonia

Cutremurul care a lovit sud-vestul Japoniei s-a soldat cu 9 persoane rănite şi a provocat pagube, au anunţat joi autorităţile. Seismul cu magnitudinea de 6,6...

Acumularea de gaze este o cauză posibilă a exploziei de la blocul din Craiova

Acumularea gaze este posibila cauză a exploziei produse miercuri seară la un bloc din Craiova, în urma căreia o persoană a murit și trei...

România va primi gaze din Qatar, ca alternativă la gazele din Azerbaidjan

România va primi gaz natural lichefiat din Qatar, ca alternativă la producția autohtonă și la gazele pe care România le va primi din Azerbaidjan. Acest...
Ultima oră
Pe aceeași temă