Vino la Salonul Auto Moto 2017. Cu România liberă și RPM, cumperi un bilet şi primeşti două

de Online

Vino la Salonul Auto Moto 2017. Cu România liberă și RPM, cumperi un bilet şi primeşti două

România liberă și RPM, singura revistă gratuită de cultură auto și lifestyle, care se distribuie împreună cu ziarul România liberă Weekend Plus în ultima zi de vineri a fiecărei luni, își răsplătesc cititorii fideli, pasionați de cai putere și tehnologie.

Vino împreună cu un prieten la Salonul Auto Moto 2017, care se desfășoară în perioada 3-7 mai, în Piața Constituției din București, spune parola ”România liberă” la casa de bilete, cumpără 1 bilet și primești 2!

Mercedes, BMW, Volvo, Honda, Toyota, Jaguar, Jeep, Land Rover, Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Opel, Suzuki, Mazda, Citroen, Kia, Isuzu, Skoda și Seat sunt prezenți la SAM 2017, alături de motociclete, accesorii și multe show-uri.

 

Pentru zilele de Sambata, 6 mai, si Duminica, 7 mai, Piata Constitutiei si toata zona central va avea traficul auto restrictionat, dar devine oficial a voastra, a tuturor celor care veniti din Bucuresti si din intreaga tara, si va doriti 2 zile de week-end plin de adrenalina si distractie!

Atracții & oferte SAM 2017:

1. Mici și bere din partea casei, pe baza voucherului pe care îl vei primi chiar la intrarea în Salon;

2. Parcare gratuită pe Bdul Unirii, unde traficul auto va fi restrictionat;

3. Oră de oră, minut cu minut, poți trăi experiențe inedite alături de piloții de drift, pasionații de tuning și întreaga comunitate moto alaturi de cei de la Slowriders, Cristian Hrubaru si Gina Pistol, în calitate de MC;

4. Sâmbătă, 6 mai, programul începe de la orele 10.00 cu DRIFT – Demo & Training, precum si DRIFT GAMES, la care se vor alinia cei aproape 40 de piloti din tara si din Europa.

5. La 11.00 primești in Happy Hour inghetata tailandeza din partea casei si e foarte buna!

6. La orele 12.00 rezervați-vă momente pline de suspans pentru demonstrația celebrului CAMARO by HELL ENERGY.

7. Motociclisti din intreaga tara, aproape 1000 de motoare, uniti-va! La orele 14.00 incepe PARADA MOTO ce va este 100% dedicata de SLOWRIDERS RC si Cristian Hrubaru.

8. Imediat după încolonarea în PARADA, Salonul Auto-Moto vă oferă încă un moment epic: SHOW - BURN OUT - CU PILOTII DIN DRIFT GRAND PRIX. Se vor alinia in fata voastra toti pilotii zonei de drift si va vor saluta asa cum numai ei stiu sa o faca.

9. Rămâneti aproape, pentru că organizatorii vor anunța mai multe intervale orare în care accesul la ZONA DE SIMULATOARE va este oferit gratuit.

10. La 15.00, Happy Hour - cocktailuri free pentru toata lumea si Bartending Show;

11. LA 15.30, toti domnii sunt invitati voluntar sa urmareasca CONCURSUL de TRICOURI UDE by Kimicar, iar voluntarii vor primi pusti cu apa pentru a da o mana de ajutor;

12. Jurizarea Campionatului National de Kendama are invitat un specialist venit tocmai din Ungaria - Gera Izsak (Kendama Pro-Player);

13. Pentru motociclisti, SALONUL AUTO-MOTO oferă bere din partea casei impreuna cu cei de la Bergenbier si ii invita sa participe in zona SLOWRIDERS RC la un CONCURS DE BAUT BERE;

14. Spre seara, organizatorii pregătesc DRIFT GRAND PRIX – sesiune de calificari;

15. TUNING AFTER PARTY FAST &FURIOUS ca la Londra acolo unde amfitrion a fost VIN DIESEL, – petrecere cu spuma, Jacuzzi, DJ si fete foooooarte frumoase ;) pentru ca sambata seara e luuunga in Piata Constitutiei si pentru ca vom reproduce pentru tine atmosfera incendiara Fast&Furious;

16. Duminica, 7 mai, SAM 2017 incepe dimineața devreme, cu la fel de multe atractii:

- DRIFT GRAND PRIX – Demo & Training

- DRIFT GRAND PRIX – DRIFT GAMES + Demo & Training

- Show CAMARO by HELL ENERGY

- HAPPY HOUR INGHETATA TAILANDEZA

- DRIFT GRAND PRIX – BATTLE DEBUTANTI

- HAPPY HOUR SIMULATOARE - acces gratuit pentru vizitatori

- DRIFT GRAND PRIX – DRIFT GAMES + Demo & Training

- Show CAMARO by HELL ENERGY

- CONCURS DE TRICOURI UDE BY KIMICAR

- DRIFT GRAND PRIX – BATTLE

- CAMPIONATUL NATIONAL DE KENDAMA - etapa finala

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate