10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialPosesorii de Jeep-uri adevărate au propria asociație. Bun venit, Jeep Owners Group

Posesorii de Jeep-uri adevărate au propria asociație. Bun venit, Jeep Owners Group

Singura asociație de clienți ai unei mărci, coordonată chiar de către producător, este funcțională acum și în România. Prima acțiune Jeep Owners Group (JOG) a avut loc deja la Ciolpani, pe circuitul de off-road, unde Jeep a venit cu artileria grea: Renegade, Grand Cherokee și Wrangler Rubicon.

Jeep a apărut în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Willys fiind mașina pentru off-road a Armatei Americane și a Aliaților. Cu timpul, marca, produsă în acele vremuri de compania Chrysler, a fost asimilată de toată lumea, fiind pe buzele tuturor ca sinonim pentru off-roadere. Când vorbeai de o mașină mare, cu garda la sol ridicată, roți de dimensiuni generoase și tracțiune integrală, cuvântul Jeep nu avea cum să lipsească. De câte ori n-ați auzit în jurul vostru, povești din trafic cu “era cu un Jeep……Touareg, X5 sau Q7? Toate erau Jeep, deși era vorba de cu totul alte mărci!!! Extrapolând, aceeași poveste este spusă de ”adidașii” Puma!

Românii se pot înscrie în Jeep Owners Group

Așa s-a ajuns la Jeep Owners­ Group, singura asociație de clienți ai mărcii care sunt coordonați chiar de către cei de la Jeep. Acum, grupul numără 60.000 de membri, care vin din 24 de țări, iar din această lună românii pot intra și ei în această comunitate, unde se pot bucura de multe avantaje: evenimente dedicate mărcii, naționale sau internaționale, oferte speciale, reduceri la boutique-urile Jeep și revista oficială a clubului. În fiecare an are loc o acțiune specială, denumită Camp Jeep, unde sunt invitați toți membrii JOG.

Cei care și-au cumpărat deja un Jeep nou de la AutoItalia, importatorul mărcii în România, devin automat membrii JOG, iar primul an este gratuit. Primești un Welcome Pack, care conține macheta mașinii de poveste Jeep Willys, primul Jeep (1941) care a însemnat nașterea mărcii, badge-ul Jeep Owners Group, care certifică apartenența la comunitate, și cardul.  Apoi, mai rămâne un singur pas, înregistrarea pe own-ersgroup.jeep.com, prin introducerea seriei VIN și a seriei cardului de membru. Cei care dețin Jeep-uri mai vechi pot intra și ei în JOG, accesând aceeași platformă.

Wrangler, regele off-road-ului la Ciolpani

Prima acțiune în România pentru Jeep Owners Group a avut loc pe circuitul de la Ciolpani, fiind prezentă întreaga gamă actuală Jeep (Renegade, Grand Cherokee și Wrangler Rubicon), pentru a arăta ce poate fiecare, în toate condițiile: teren accidentat, rampe înclinate și noroi, mult noroi. Un adevărat test pentru cele trei, dar pe care l-au trecut cu brio… Cu o mențiune specială pentru Wrangler. Este de neoprit!

Un off-roader veritabil, cu sisteme de blocare anterioare și posterioare, activabile datorită funcției Tru-Lok (raport de punte 4,10). Diferențialele Tru-Lok corelează viteza roților de pe aceeași axă, iar roțile nu mai patinează. Active Sway Bar (ASBS) deconectează bara stabilizatoare anterioară, indiferent dacă mașina este în 4 WD High sau 4 WD Low, iar fiecare roată anterioară reacționează indiferent de forțele la care este supusă. Wrangler, o mașină ce merită văzută la muncă.  

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă