16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCât costă noile modele iPhone 8 și iPhone X și când pot...

Cât costă noile modele iPhone 8 și iPhone X și când pot fi comandate în România

Prețurile noilor modele iPhone 8 pornesc de la 3.699 lei, iar pentru un iPhone X, românii vor fi nevoiți să scoată din buzunare între 5.299 şi 6.099 lei. iPhone X poate fi comandat începând cu 27 octombrie, iar iPhone 8 şi 8 Plus, începând cu 15 septembrie, potrivit Mediafax.

Noile terminale iPhone 8  sunt disponibile în variantele de culori space gray, silver şi gold, sunt îmbrăcate integral în sticlă, au ramă de aluminiu şi păstrează dimensiunile seriei anterioare. Terminalele sunt rezistente la praf şi apă, se încarcă wireless, păstrează dimensiunile seriei 7, fiind dotate cu ecrane reţină HD, ce includ funcţiile True  Tone şi 3D  Touch. În plus, dispun de difuzoare stereo, cu 25% mai performanţe decât cele ale generaţiei anterioare. 

Tot începând cu 15 septembrie, vor fi disponibile la precomandă şi noile device-uri Apple Watch 3, livrările începând din 22 septembrie. Clienţii retailer-ului pot alege între modelele GPS şi GPS celular, comercializate la preţuri începând de la 1.699 lei. Tot de astăzi, clienţii Quickmobile pot precomandă sistemul Apple TV 4K, în variantele de 32 GB – la preţul de 949 lei, respectiv 64 GB, la 1.049 lei. 

Apple vrea să-și învingă pe plan global rivalele din China și Coreea de Sud, în competiția dură de pe piața telefoanelor mobile inteligente.

Precomenzile pentru iPhone X (iPhone 10) vor fi disponibile din 27 octombrie, ia modelul va fi pus în vânzare din 10 noiembrie. Precomenzile pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus vor începe vineri și acestea avor fi vândute din 22 septembrie. 

Folosind pentru prima dată un ecran electroluminescent organic, iPhone X este echipat cu un ecran OLED de 5,8 inci, și dispune de tehnologii revoluționare, inclusiv încărcare wireless, recunoaștere facială pentru a debloca telefonul, în timp ce butonul home este eliminat.

De asemenea, Apple a prezentat Apple Watch Series 3, care poate efectua convorbiri telefonice și poate trimite texte independent de iPhone. Comenzile sunt disponibile de vineri și modelul va fi pus în vânzare din 22 septembrie, începând de la 399 de euro în Statele Unite.

Compania americană nu a dat publicității cifrele privind vânzările Apple Watches, dar analiștii de la Bernstein estimează că Apple va vinde 12 milioane de ceasuri în anul fiscal 2017 și 14-15 milioane în anul fiscal 2018. Principalul rival al Apple, grupul sud-coreean Samsung, a prezentat și el un smartphone premium în format mare, Note 8, care va fi disponibil la comercializare începând de vineri la un preț apropiat de 1.000 de dolari în SUA.

Cele mai citite

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...
Ultima oră
Pe aceeași temă