21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialCe noutăți aduce piața de accesorii pentru smartphone? (P)

Ce noutăți aduce piața de accesorii pentru smartphone? (P)

În mod cert, smartphone-ul a devenit în ziua de astăzi mai mult o necesitate, decât un moft. Persoanele care dețin un astfel de telefon inteligent reușesc să dispună de numeroase facilități, de care nu beneficiau în trecut.

De asemenea, în ultimii ani, telefoanele cât mai performante (în ceea ce privește aspecte precum camera foto sau diversitatea funcțiior disponibile) fac, într-o manieră grațioasă, parte și din gradul de respect pe care o persoană și-l alocă.

Așadar, pentru că dispozitivul utilizat este unul care funcționează la cele mai înalte standarde, un aspect important este legat de nivelul de protecție asigurat de proprietar telefonului. Accesoriile ce protejează smartphone-ul au un rol vital în durata sa de viață, dar își manifestă importanța și în situația în care se dorește vânzarea acestuia. Așa cum se observă în diversele anunțuri de vânzare a unui telefon inteligent, proprietarii menționează aspectul actual al dispozitivului pe lângă detaliile legate de funcții, sistem de operare și model, dar și faptul că i s-a asigurat acestuia protecție permanentă.

Există persoane care nu își permit să investească o sumă considerabilă într-un astfel de obiect. Așadar, acestea se axează pe design-ul husei de protecție pentru “a scoate telefonul din anonimat”. Specialiștii de la www.stifler.ro – companie axată pe accesorii mobile, vin cu o gamă variată de soluții de protecție a dispozitivelor mobile, caracterizate prin calitate, rezistență și design-uri unice.

Care sunt trendurile actuale pe piața de huse mobile?

În ceea ce privește această categorie de accesorii pentru smartphone, design-ul nu este un aspect ce trebuie omis. De ce? Ei bine, atunci când telefonul este scump, cu siguranță și husa de protecție pentru acesta trebuie să exprime un look elegant. Dacă dispozitivul este unul relativ ieftin sau model mai vechi, atunci o husă modernă cu siguranță va îmbunătăți acest aspect vizibil.

Specialiști în acest domeniu, echipa stifler.ro menționează următoarele huse de protecție inovative:

Husele 360: în cazul acestor produse, protecția este asigurată din toate punctele de vedere. Așadar, nu este vorba doar despre o carcasă cu rol de a feri telefonul de șocuri sau alte impacte, ci și o folie de protecție, special creată pentru display-ul dispozitivului, care vine incorporată produsului final. Acest model de accesoriu mobil se bucură de un nivel înalt de popularitate în rândul utilizatorilor de smartphone-uri.

Husele cu baterie externă: modelele menționate au ca scop principal prelungirea duratei de utilizare a telefonului, îmbunătățind considerabil performanțele acestuia. Majoritatea bateriilor externe sunt de dimensiuni relativ mari și poate fi dificilă ideea de a le avea mereu la îndemână. Atuul acestei huse este îmbinarea într-un design impecabil a unei trăsături importante pe care toți utilizatorii o doresc.

Stickere cu lipici: aceste produse sunt adorate pe deplin de persoanele care erau nemulțumite de grosimea huselor de protecție. Fiind realizate dintr-un polimer semi-sintetic, aceste articole nu au în vedere doar protecția eficientă, ci și un plus din punctul de vedere al aspectului modern pe care îl oferă dispozitivului.

Husa Rock Ring holder: accesoriul vine cu un element inovativ în domeniul huselor de protecție a dispozitivelor mobile, întrucât dispune de un inel ce are rolul de a susține smartphone-ul în vederea utilizării tuturor funcțiilor sale, rotindu-se la 360°.

 

Având în vedere modele prezentate mai sus, dar și celelalte produse similare regăsite pe pagina online stifler.ro, orice utilizator de smartphone poate să își recapete acum încrederea în cumpărăturile online cu ajutorul acestor experți.

Cele mai citite

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Vești bune despre economie. S&P reconfirmă ratingul suveran al României și perspectiva stabilă

Agenţia de rating S&P a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/A3 pentru datoria pe termen lung...

Percheziții la sediul UBER din Portugalia

Poliția portugheză și agenții fiscali au percheziționat marți sediul Uber Technologies din Lisabona, ca parte a unei investigații mai ample și a unor raiduri...
Ultima oră
Pe aceeași temă