iPhone X vine în România

de Andrei Mărgăritescu

iPhone X vine în România

Cel mai nou și cel mai performant smartphone al colosului american Apple va putea fi cumpărat în România începând cu ziua de vineri, 3 noiembrie. 

Clienţii care vor să fie siguri că vor intra în posesia “bijuteriei” de la Apple și nu mai au răbdare până va apărea în magazine pot înregistra o precomandă de astăzi, potrivit Mediafax. 

iPhone X dispune de un design deosebit din sticlă şi oţel inoxidabil, cu un ecran Super Retina de 5,8 inchi, cip A11 Bionic cu motor neural pentru învăţare artificială, realitate augmentată şi experienţe intense ale jocurilor 3D, încărcare wireless şi Face ID, oferind o modalitate nouă, inovatoare şi sigură de deblocare, de autentificare şi de plată, scrie Mediafax. 

Camera frontală TrueDepth 
cu Face ID include modul portret cu Portret Lighting pentru selfie-uri cu efect de profunzime şi dispune de Animjoi, captând şi analizând peste 50 de mişcări diferite ale muşchilor faciali pentru a oferi viaţă emoji-urilor într-o manieră nouă şi amuzantă.

Camera principală este complet nouă şi dispune de stabilizare optică dublă a imaginii şi include un filtru de culoare nou, pixeli mai profunzi, un procesor de semnal îmbunătăţit pro­iectat de Apple, precum şi funcţia Portrait cu Portrait Lighting. Sticla de pe faţa şi de pe spatele iPhone X este cea mai rezistentă utilizată vreodată la un smartphone, fiind disponibilă în două finisaje, silver şi space gray.

Aluminiu și sticlă

În România vor fi dispo­nibile toate produsele Apple, inclusiv noua generație iPhone 8 și iPhone 8 Plus. În fapt, iPhone 8 şi iPhone 8 Plus sunt upgrade-uri ale modelelor vechi, care păstrează acelaşi design, dar beneficiază de componente superioare, potrivit stirileprotv.ro. Cele două modele sunt construite din aluminiu şi sticlă, cei de la Apple susţinând că este vorba de cea mai rezistentă sticlă montată vreodată într-un telefon mobil. iPhone 8 de 64 GB va costa 699 de dolari, iar iPhone 8 Plus va costa 799 de dolari în varianta de 64 GB.  

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate