13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechModificarea algoritmilor la Facebook l-a sărăcit pe Zuckerberg cu 3,3 mld. de...

Modificarea algoritmilor la Facebook l-a sărăcit pe Zuckerberg cu 3,3 mld. de dolari

În urma declinului acţiunilor Facebook, averea lui Zuckerberg a scăzut la 74 de miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor. El a pierdut în acest fel poziţia de al patrulea cel mai bogat om din lume, în favoarea miliardarului spaniol Amancio Ortega.

Fondatorul Facebook a pierdut cea mai mare parte din suma de 4,5 miliarde de dolari câştigată în acest an.

Cei mai bogaţi 500 de oameni din lume au câştigat anul trecut 1.000 de miliarde de dolari şi alte 192 de miliarde de dolari în primele două săptămâni din 2018, arată indicele calculat de Bloomberg.

Facebook a încercat să îi calmeze pe creatorii de articole şi conţinut video îngrijoraţi de anunţul lui Zuckerberg potrivit căruia reţeaua socială pe care o conduce va pune mai mult accent pe ceea ce numeşte interacţiunea socială semnificativă, în locul consumului pasiv de noutăţi.

Articolele şi clipurile care atrag comentarii şi like-uri sau care sunt distribuite de utilizatori vor avea o probabilitate mai mare de a fi vizibile, a precizat Facebook într-un email obţinut de Bloomberg.

Compania va continua în acelaşi timp să prioritizeze conţinutul pe care utilizatorii îl caută în mod regulat, cum ar fi video-urile săptămânale.

Cele mai citite

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

Doliu în baschetul românesc. S-a stins din viață fostul mare jucător și antrenor Horațiu Giurgiu

În această dimineață, cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 86 de ani, s-a stins din viață una dintre legendele baschetului românesc,...
Ultima oră
Pe aceeași temă