SQLSTATE[08004] [1040] Too many connections Romania libera - stiri iesite din tipar - actualitate, investigatii, politica, cultura, diaspora, video, anunturi de mica publicitate

Fizicianul Stephen Hawking va călători în Cosmos la invitația unui miliardar britanic

de Mihai Diac

Foto: Arhivă

Cosmologul și fizicianul Stephen Hawking va călători în Cosmos la bordul aeronavei spațiale a miliardarului britanic Richard Branson, informează luni publicația britanică The Independent citată de Agerpres.

Într-un interviu acordat emisiunii "Good Morning Britain", faimosul om de știință a declarat că nu și-a imaginat vreodată că va putea ajunge în spațiu. "Însă Richard Branson mi-a oferit un loc pe Virgin Galactic și am spus 'da' imediat", a precizat el.

Compania lui Richard Branson, Virgin Galactic, speră ca în curând să poată transporta oameni în spațiu în misiuni comerciale. Branson a sugerat că un prim astfel de zbor ar fi putut avea loc în 2009, însă planul a fost abandonat din cauza unei serii de probleme.

În cadrul aceleiași emisiuni, profesorul Hawking a abordat și teme de politică internă și internațională, exprimându-și părerea despre figuri politice precum Jeremy Corbyn sau Donald Trump — pe acesta din urmă fizicianul calificându-l drept un "demagog".

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate