6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialGambino's Pizza scrie istoria pizzei autentice in Bucuresti (P)

Gambino’s Pizza scrie istoria pizzei autentice in Bucuresti (P)

Gambino's Family Pub & Bistro contribuie si in acest an sa scrie pagini din istoria pizzei, ofertand acest produs in peste 40 de retete, toate avand in comun gustul exceptional. Gambinospizza.ro este locul in care indiferent de ora se pot comanda preparate delicioase, pentru ca firma asigura livrare pizza non stop.

Pe langa faptul ca se pot face comenzi din toate sectoarele capitalei (pizza Sectorul 1 Bucuresti, Secorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5 si  Sectorul 6), pizza va fi livrata intr-un foarte scurt timp la usa indiferent de zonele Bucurestiului. Gustul autentic al pizzei poate fi regasit in preparate care intr-adevar au scris istorie.

De exemplu, pizza Margherita despre care se spune ca isi datoreaza numele Reginei Margherita de Savoia. Exista o legenda care sustine ca in sejurul reginei la Palatul Capodimonte, aceasta ar fi acordat o atentie deosebita unui aliment pe care nu il cunostea. La scurt timp dupa aceasta vizita, suveranul i-ar fi poruncit maestrului bucatar Raffaele Esposito sa coaca pizza in bucataria palatului. Esposito nu a ezitat sa-si numeasca produsul in onoarea reginei. Azi, pizza Margherita de la Gambino's Pizza continua sa seduca printr-un gust desavarsit. Blatul este preparat astfel incat sa aiba un gust perfect si este acoperit sos de rosii, mozzarella si frunze de busuioc.

O alta reteta de pizza a carei traditie este dusa mai departe de catre Gambino's Pizza este cea napolitana. Acest preparat deosebit de gustos isi are originile undeva in jurul anului 1600. La vremea respectiva consta in coca de paine coapta  in cuptor cu lemne asezonata cu usturoi, unt si sare de mare sau, varianta mai bogata continea branza si busuioc. Prin anii 1800, reteta de pizza napoletana a fost imbunatatita cu rosii si mozzarela. Astazi, pizza este un preparat atat de comun incat exista riscul de a se pierde simplitatea si autenticitatea unui produs atat de larg raspandit. Nu este cazul Gambino's Pizza, care prepara pizza cu sos, mozzarella, ansoa, capere si ceapa.

Pe langa aceste doua tipuri de pizza autentice Gambino's Pizza include in oferta alte 39 de tipuri, absolut delicioase, intre care: Pizza Vegetariana, Pizza Quattro Stagioni, Pizza Diavola, Gambino's Pizza, Pizza Margherita, Pizza Prosciutto Funghi, Pizza Suprema, Pizza Capriciosa, Pizza Prosciutto Crudo, Pizza Pollo, Pizza Tonno e Cipolla, Pizza Paesana, Pizza Big Mama, Pizza Hawaii, Pizza Quattro Formaggi, Pizza Speciala, Pizza Messicana, Pizza Anchovies, Pizza Green Dots, Pizza Sea Side, Pizza Mountain View, Pizza Mountain View 2 si multe alte tipuri. Toate aceste tipuri de pizza pot fi comandate la orice ora din zi si din noapte.

Pe langa toate aceste preparate, Gambino's Pizza include in oferta si alte preparate: salate, desert, carne de pui, porc, vita s.a.m.d.  Toate produsele pot fi comandate la numerele de telefon: 0731 70 70 70; 0725 27 14 71; 0767 11 11 22; 0725 35 22 22; 0755 07 70 70 si 0762 11 22 00.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă