23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialGurmanderii de weekend: Sunday Brunch la Braseria Corso

Gurmanderii de weekend: Sunday Brunch la Braseria Corso

Cum v-ati gândit să petreceti duminica? Ce ziceți de un brunch cu șampanie și fructe de mare? Se întâmplă în fiecare duminică la Braseria Corso de la InterContinental, începând din 24 septembrie.

Apărut la sfârșitul secolului al XIX-lea în Marea Britanie, ca o combinație de weekend între breakfast (mic dejun – n.n.) și lunch (prânz – n.n.), „brunch“-ul a făcut cariera în anii ʿ30 ai secolului trecut, în Statele Unite. Ocazie de socializare, de întâlnire cu familia și prietenii, moment în care mâncăm și de dimineață și de prânz, ascultăm muzică live de calitate și ne relaxăm pentru săptămâna ce vine – cam asta este pe scurt ceea ce numim „Sunday brunch“, concept care a apărut și în România, odată cu apariția lanțurilor hoteliere, fiind acum preluat de mai toate restaurantele cu pretenții.

La Braseria Corso de la InterContinental, Sunday Brunch se numește Brunchissimo – un superlativ pentru ceea ce poți găsi în București atunci când te gândești la un prânz de duminică petrecut cu familia, prietenii și, mai cu seamă, copiii. Toți vor avea parte de momente la superlativ, fie că este vorba de relaxarea celor mari sau distracția celor mici.

În ceea ce privește meniul, la Brunchissimo veți găsi un bufet bogat cu salate și specialități din carne, brânzeturi italienești și mâncăruri calde, dar și stridii proaspete, scoici, paste cu fructe de mare gătite live, și o impresionantă roată de parmezan.

Macarons și fântâni de ciocolată

Și în privința deserturilor, patiserii „de la Inter“ păstrează tradiția calității, cu prăjituri care mai de care mai gustoase, macarons și fântâni de ciocolată cu fructe, dar și clătite preparate pe loc, cafea și înghețate.

Pachetul de băuturi include sucuri, vin alb și rosu, bere și primire cu un pahar de șampanie Veuve Clicquot, de care puteți beneficia și pe terasa Corso în duminicile însorite de toamnă.

Și pentru că atmosfera este la fel de importantă ca și compania celor dragi și calitatea preparatelor, la brunch-ul de la InterContinental veți avea parte și de muzică live, cafe concert, precum și de o tombolă cu premii constând în cine la restuarantele hotelului, intrări la Health Club 22 și alte premii surpriză.

Distracție maximă pentru copii – așa sună, pe scurt, ceea ce se petrece în locul de joacă separat, special amenajat cu castele gonflabile, tobogane și jucarii, jocuri în care animatorii costumați în personaje de desene animate îi țin ocupați pe copii timp de patru ore, spre bucuria lor și relaxarea părinților. Pentru copiii până la 6 ani brunch-ul este gratuit, iar pentru cei până la 12 ani, discount-ul este de 50%.

Parcarea este gratuita, în limita locurilor disponibile în fața hotelului sau se poate folosi parcarea publică subterană, cu acces direct în holul hotelului.


Duminica, între orele 12.00 – 16.00

Preț/pers.: 245 lei (TVA inclus)

Pachet de băuturi inclus. Gratis pentru copii până la 6 ani, 50% discount pentru copiii până la 12 ani

Parcare gratuită

Rezervari se pot face online pe www.eventsinbucharest.ro/sunday-brunch sau la tel.: 0799.994.995

Cele mai citite

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă