10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialRețeta zilei: Rasol de miel și cartofi la cuptor cu rozmarin

Rețeta zilei: Rasol de miel și cartofi la cuptor cu rozmarin

Vă prezentăm o rețetă gustoasă de weekend: rasol de miel și cartofi la cuptor cu rozmarin. 

Ingrediente

* rasol de miel – 6 bucăți

* supă de pui cât să acopere bucățile de rasol

* morcov

* ceapă

* sare după gust

* cartofi

* usturoi

* cimbru

Mod de preparare

Bucățile de rasol se lasă la marinat cu cimbru și usturoi timp de 24 de ore. După ce se scot, se perpelesc în tigaie, iar apoi se dau la cuptor cu supa de pui și cu legume (morcov, ceapă). Se scot și se reduce zeama până ajunge la vâscozitatea de sos. Se servesc cu cartofi la cuptor, cu usturoi și cimbru.

Chef Sorin Petru Cucu, Restaurant Mahala

Cele mai citite

Cum să alegi parfumul potrivit pentru orice ocazie

Viața este frumoasă dacă facem alegeri bune, iar parfumurile de lux ne pot aduce o dimensiune extraordinară în experiența vieții și în felul cum...

Demitere suspectă a vicepreședintelui grupului GRAMPET. Investitori ruși ar încerca să cumpere fabrici din România

Președintele grupului GRAMPET, Gruia Stoica, un foarte important transportator feroviar privat de marfă din România, a transmis că l-a demis pe vicepreședintele grupului, Călin...

Cum poți să consumi urzicile

Urzicile sunt la foarte mare căutare primăvara, iar asta mai ales datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă pentru sănătate și nu numai. Prin...
Ultima oră
Pe aceeași temă