5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialTorturi si prajituri delicioase la comanda (P)

Torturi si prajituri delicioase la comanda (P)

Evenimentele importante din viata ta merita tratate cu cea mai mare atentie, deoarece sunt unice, irepetabile si merita un loc special in amintirile tale. Atentia la detalii, la produsele si serviciile oferite celor care sunt alaturi de tine sunt foarte importante pentru succesul deplin si reusita unei petreceri cum ar fi nunta, botezul sau aniversarea.

Torturile si prajiturile sunt nelipsite de la orice petrecere facand deliciul invitatilor si marcand evenimentul asa cum se cuvine. Toata lumea asteapta cu emotie si bucurie momentul tortului, abia asteapta sa guste din el si sa ii faca fotografii.

Daca ai nevoie de torturi la comanda in Bucuresti, alege cu incredere cofetaria online eTorturi deoarece prepara torturi minunate si pur si simplu delicioase!

Poti alege modelul preferat accesand site-ul lor www.etorturi.ro sau poti sa iti creezi cu ajutorul designerilor din laboratorul lor, modelul de tort preferat, unic si perfect pentru tine.

Daca ai nevoie de o comanda de tort pentru nunta, botez, aniversare sau orice alt eveniment deosebit, vizualizeaza galeria foto de pe site-ul lor si alege din cele peste 1000 de modele disponibile, sau propune-le propriul model de tort. Vei fi placut surprins de figurinele mari, pictate manual cu atentie pentru cele mai mici detalii, de torturile de lux, torturile cu poza, torturile vesele pentru copii si ideile de amenajare a candy-barului perfect pentru petrecerea ta.

Avantajele de care te bucuri alegand o cofetarie online cum este eTorturi sunt multiple: in primul rand, ai garantia ca vei primi torturi si prajituri proaspete preparate special pentru evenimentul tau si livrate gratuit cu masini frigorifice in Bucuresti sau zonele limitrofe si primesti certificat de conformitate pentru fiecare produs comandat de la ei. Calitatea produselor este exceptionala: ei folosesc ingrediente  100% naturale in prepararea cremelor si a glazurilor, iar blaturile sunt proaspat coapte in cuptor dupa retete delicioase! In compozitiile lor nu vei intalni conservanti, coloranti, amelioratori, margarina, premixuri sau inlocuitori de alimente, ci ingrediente atent alese cum ar fi ciocolata belgiana, unt, fructe proaspete, mascarpone, frisca naturala. 

Pe langa torturi, cofetaria online eTorturi iti ofera prajituri de casa, fursecuri, pateuri si saleuri la fel de delicioase si preparate din ingrediente de cea mai buna calitate. Poti opta pentru un candy bar in tematica tortului sau a evenimentului si te vei bucura de peste 15 sortimente de dulciuri care se pot personaliza pentru ca totul sa arate si sa fie perfect: macarons, cake pops, acadele, minitarte, cupe cu musse, marsmallows, miniprajituri, fursecuri, biscuiti, bezele, briose cu martipan, fondant in zeci de culori si arome.

Candy barul va fi aranjat de persoanalul eTorturi cu mult bun gust si atentie pentru detalii. Tot ei se vor ocupa de transport, logistica, recuperarea veselei, fara costuri suplimentare. Cofetaria eTorturi iti ofera variante de plata flexibile:  numerar la livrare, cu transfer in contul bancar sau online cu cardul bancar.

Tot ceea ce trebuie sa faci tu este sa mergi pe mana profesionistilor in materie de torturi si prajituri, sa te bucuri de gustul si aspectul deosebit si sa traiesti din plin momentele speciale din viata ta!

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă