8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialIdei de amenajare baie cu buget redus

Idei de amenajare baie cu buget redus

Este cunoscut faptul că toamna, ca şi primavara, este cel mai bun moment pentru renovări si reamenejări, iar acum vremea este si excelentă pentru astfel de lucrari. Problema este ca vacantele si concediile petrecute in vara ne-au  cam secatuit resursele. Dorinta este mare insa trebuie sa gasim solutiile in conditiile unui buget limitat.

Una dintre solutii este gasirea de oferte promotionale. Cele mai bune sunt lichidarile de stocuri din outleturi care implica game foarte variate de produse. Astfel, Delta Studio lichideaza  stocurile la gresie, faianta, obiecte sanitare, baterii sanitare, cazi, cabine de dus, accesorii si radiatoare.  Cu ajutorul acestora se pot aplica mai multe  idei de amenajare cu buget economic care sa va inspire.

O propunere de amenajare de baie cu buget redus, realizata cu placi de faianta, mozaic si gresie este nisa de depozitare creata prin inserarea unui vas de wc suspendat are atat rol functional, cat si decorativ. Nuantele organice si insertiile de mozaic creeaza un decor linistitor si placut. 

O idee este imbinarea inspirata de placi de faianta si gresie cu aspect de ciment si lemn ce conduc la o amenajare moderna, cum sunt Basis White si Wave Basis White .la care se poate adauga setul de mobilier de baie Mallorca, aflat si el la promotie.

O baie moderna poate fi amenajata in tonuri de cafea si cacao cu faianta Joyful Wave Cacao care sa  acopere doi dintre pereti, de exemplu. Pentru ceilalti pereti se poate merge  pe gresia Carnaby Street Brown, obtinandu-se un contrast placut de forme si nuante. 

O baie amenajata in stil modern se poate realiza cu o paleta cromatica naturala. O solutie este o faianta decorativa pentru a placa zona dusului si a lavoarului. Gresia portelanata gri va fi  folosita pentru pardoseala se imbina reusit cu faianta de culoarea nisipului folosita pentru ceilalti trei pereti. Vizitand Showroom-ul Delta Design din Valea Cascadelor nr. 18 puteti vedea placile ceramice expuse si achizitiona pe loc iar cu putina creativitate, puteti realiza astfel o amenajare moderna cu buget redus.

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă