14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialTapetul din țesătură de fibră de sticlă. Rezistent la foc. Nu dezvoltă...

Tapetul din țesătură de fibră de sticlă. Rezistent la foc. Nu dezvoltă mucegai și ciuperci (P)

Pare că suntem tot mai bombardați de știri despre incendii sau infecții spitalicești. Oare ele au devenit mai frecvente sau noi le acordăm mai multă atenție?

Oricare ar fi răspunsul, este evident că aceste lucruri se întâmplă și că ar trebui să ne gândim cu mai multă preocupare la ce ar fi necesar să facem pentru siguranța noastră. 

O soluție la îndemână ar fi tapetul din țesătură de fibră de sticlă. Acesta prezintă o multitudine de avantaje funcționale, care îl fac alegerea perfectă pentru proiecte de birouri, spitale, clinici, grădinițe dar și pentru spații rezidențiale.


 
Vorbim în mod special de gama Systexx care aparține brandului Vitrulan. Acest tapet poate fi găsit în exclusivitate in magazinele Axelen

Iată câteva dintre calitățile lui de bază: 

Asigură climat perfect pentru sănătate

Tapetul din țesătură de fibră de sticlă Systexx aduce îmbunătățiri aerului din încăpere, lăsând pereții să respire și fiind prietenos cu persoanele cu alergii. Nu dezvoltă mucegai și ciuperci. Este ideal pentru spațiile rezidențiale, birouri, școli sau spitale.

Rezistă la foc

Pe lângă prieten, s-a dovedit că focul poate fi un dușman de temut. Iar în spațiile publice, distrugerile pot fi dureroase. Tocmai de aceea, aici, unde siguranța populației este deosebit de importantă, deosebit de importantă devine și calitatea materialului de pe pereți. În cazul unui incendiu, tapetul Systexx nu emană fum sau substanțe periculoase și toxice în timpul arederii.


Consolidează pereții și tavanele 

Este un tapet care previne apariția crăpăturilor și le acoperă pe cele existente. Crește rezistența mecanică a peretului cu 40%. Datorită proprietăților mecanice deosebite, acest model de tapet poate acoperi crăpături de până la 3 mm pe vertical și până la 1.4 mm pe orizontal.

 Foarte ușor de aplicat

Nu este nevoie de adeziv pentru montarea tapetului, pentru că adezivul este deja aplicat pe spatele materialului și se activează în contact cu apa. Împreună cu mașina de aplicat tapet Aqua Quick, se pot monta până la 25 mp de tapet/oră, astfel că economisiți timp și bani. 

Casa ta are nevoie de o schimbare, insa nu stii cum ai putea integra tapetul in aspectul locuintei? Ti-am pregatit mai multe idei de amenajari interioare cu tapet pe site-ul nostru www.axelen.ro sau vino in showroom-urile Axelen din Bucuresti si Cluj-Napoca!

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă