14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialHoroscop 13 septembrie. Gemenii le arată tuturor cât sunt de puternici. Citește...

Horoscop 13 septembrie. Gemenii le arată tuturor cât sunt de puternici. Citește toate previziunile aici

Miercuri, peștii demonstrează că sunt prieteni adevărați, iar gemenii le arată tuturor cât sunt de puternici. ​

Berbec – Kadoris.ro – cadouri, cu drag 

Ai impresia ca lumea nu te intelege corect, desi faci eforturi mari pentru a-ti exprima punctul de vedere cu luciditate. Nu e o chestiune de perceptie a informatiei, ci de receptare a emotiilor, pentru ca nici tu nu le transmiti in cea mai clara forma, dar nici ei nu fac nimic sa-si deschida inima mai larg ca sa le primeasca. Nu te astepta nici la semnale prea vii de afectiune, nici la vorbe prea calde, pentru ca azi fiecare e concentrat pe propriile probleme, fara sa acorde atentie celor din jur. Mai degraba tu reusesti sa te apleci asupra nevoilor altora, decat sa incerce vreunul din preajma ta sa te asculte cu inima.

Taur – Kadoris.ro – cadouri, cu drag 

Astepti de undeva un miracol care sa te scoata dintr-o stare de teama sau de suspiciune, care nu e o noutate la tine. De multe ori privesti lucrurile cu o astfel de atitudine, sperand sa apara ceva care sa-ti abata gandurile de la temerile proprii. Ai noroc: cineva mai optimist sau mai puternic decat tine apare in calea ta si reuseste sa te molipseasca si pe tine de buna dispozitie, la timp pentru a duce la capat o actiune fata de care aveai initial unele motive de indoiala. Recapata-ti gandirea pozitiva, face minuni!

Gemeni – Kadoris.ro – cadouri, cu drag 

Treci printr-un moment in care trebuie sa arati cat de puternic esti, cat de pregatit esti in fata unei noi provocari, cat de serios privesti lucrurile. Nu e cazul sa fii sensibil, sa te temi de ceea ce urmeaza, sa te lasi condus sau intimidat de altii aparent mai puternici, ci e momentul tau de maxima luciditate si de curaj in care iti poti demonstra suprematia. Esti cel mai bun, nu ai motive sa te indoiesti de acest adevar, deci rupe orice bariere care te mai tin pe loc si fa un pas in fata tuturor cu incredere. Esti stapan pe situatie, detii toate informatiile de care ai nevoie in acest sens, dar iti mai trebuie doar un strop de tupeu ca sa te pui si mai mult in valoare.

Rac – Kadoris.ro – cadouri, cu drag 

Lasa-ti inima sa respire din nou, pentru ca ai tinut-o inchisa intr-o zona obositoare care a lasat urme asupra ta. E momentul sa te descatusezi de emotiile negative in care ai stat captiv de buna voie, desi ai fi putut lupta cu aceste stari nefaste. Lupta cu depresia, cu tristetea, cu senzatia ca nimeni nu te iubeste, pentru ca te inseli! E doar un moment mai sensibil pentru inima ta, si pentru ca orizonturile sunt innegurate, ai tendinta de a le privi pe toate cu un ton mai pesimist. Cineva drag este alaturi de tine pentru a-ti distrage atentia de la ceea ce te apasa, totul e sa-l lasi sa te ajute.

Leu – Kadoris.ro – cadouri, cu drag 

Este o zi vesela in care toate iti ies de minune, dar reusita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o pastrezi. Zambeste, simte-te bine cu tine insuti dar si alaturi de ceilalti, spune mereu o gluma, bucura-te de lucrurile frumoase si simple ale vietii, pentru ca nu ai motive de ingrijorare sau de tristete. Daca te inconjori de oameni la fel de optimisti ca si tine, succesul este asigurat in orice proiect, deci ar fi bine sa abordezi o atitudine ceva mai lejera, sigur ca toate au o rezolvare daca nu-ti torni singur cenusa in cap.

Fecioară – Kadoris.ro – cadouri, cu drag 

Nu ai curaj, azi, sa-ti exprimi eficient opinia, pentru ca nu ai incredere in ceea ce vrei sa spui. De fapt, nu ai incredere in capacitatea ta de a te face corect inteles, dar ai uitat ca tu esti un expert in tot ce tine de comunicare! Lasa pesimismul deoparte, spune ca da, poti, stii, ai toate calitatile sa exprimi clar ceea ce ai pe suflet sau in minte, fara teama de a fi gresit inteles sau interpretat in fel si chip. Doar un pic sa dai la o parte frica de a vorbi in public sau de a-ti expune parerea in fata unor oameni care nu sunt intru totul de acord cu tine, si ai sa vezi ca discutia va curge de la sine, atingandu-ti usor scopurile. Deschide gura, tu ai ce spune si, mai ales, stii s-o spui!

Balanță – Kadoris.ro – cadouri, cu drag 

Doar indiferenta te-ar putea scapa azi de o situatie neplacuta pe care ai putea-o considera generatoare de haos. Nu te baga asadar in nicio actiune cu factor de risc oricat de mic, pentru ca nu esti pregatit sa faci fata unei surprize care ar putea strica si mai rau. Cu cat ramai mai rece la tot ce se petrece in jur, cu atat sansele de a nu fi atins de efecte negative creste, dar e greu de crezut ca vei putea sta deoparte fara sa te implici cat de cat, de parca pericolul te-ar atrage ca un magnet.

Scorpion – Kadoris.ro – cadouri, cu drag 

Toata viata esti la o scoala la care ai ocazia sa mai inveti ceva nou, iar lectia pe care o primesti azi tine e o lectie de management! Da, poti invata sa-ti administrezi mai bine resursele, fie ca e vorba de banii pe care ii manipulezi, fie ca e vorba de timpul pe care il ai la dispozitie, dar ai sansa de a descoperi cum sa devii mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce ti se ofera, ca nu cumva sa le risipesti aiurea. Invata ori de cate ori ai ocazia de a mai afla ceva util de la cineva cu mai multa experienta de viata, pentru ca el a experimentat deja ceea ce tu abia acum descoperi pas cu pas, si ti-ar putea da ponturi deja verificate.

Săgetător – Kadoris.ro – cadouri, cu drag 

Pentru a echilibra o situatie tulburata, e bine sa incepi cu lucrurile marunte, sa nu te concentrezi direct la cele mai complicate probleme. Le vei rezolva si pe ele, dar mai intai ai starea potrivita pentru a te ocupa de maruntisuri, de fleacuri, de detaliile aparent nesemnificative, dar care te tin pe loc. Sunt multe si marunte, ca atare apleaca-te asupra lor, una cate una, pas cu pas, si daca reusesti sa stergi de pe lista, dintr-un foc, mai multe astfel de puncte minore, ai sa vezi ca cele care raman par dintr-o data mult mai putine si mai usoare. Scapa deci cat mai repede de chestiunile aparent banale.

Capricorn – Kadoris.ro – cadouri, cu drag 

Trebuie sa iti vindeci inima inainte de a incepe o noua iubire, deci nu te aventura intr-o alta relatie fara sa fii sigur ca te-ai debarasat de tot ce te mai leaga inca de cea trecuta. Iarta, uita, inchide acel capitol care tine de trecut si nu mai cauta mereu refugiu in amintirile frumoase de odinioara, pentru ca acum e un moment ideal pentru a te purifica sufleteste. Da, o noua iubire ar avea acel efect de balsam pentru un suflet inca impovarat. Dar ar fi bine sa te eliberezi chiar inainte de a incepe o alta idila, ca sa nu reversi asupra ei vechile tale vise. E nevoie de aer proaspat pentru inima ta!

Vărsător – Kadoris.ro – cadouri, cu drag 

O vreme ai stat pe margine asteptand nici tu nu stii ce anume, dar azi iei taurul de coarne si faci un mare salt inainte, iesind din zona de confort. Nu trebuie sa astepti pasiv sa se intample o minune, ci succesul depinde numai de propria ta vointa. Depaseste-ti propriile temeri, limite, incertitudini si fa un pas in fata, pentru ca primul pas e cel mai greu, dupa el vine o intreaga poveste. Este un moment excelent sa-ti pui vointa la treaba, pentru ca nu asteptarea cuminte de pe margine e solutia in situatia de fata. De tine depinde sa dai startul curajos intr-o noua aventura, chiar daca nu e deloc una simpla.

Pești – Kadoris.ro – cadouri, cu drag 

Joci un rol foarte important pentru cineva drag care nu trece prin cele mai placute momente, dar tu esti alinarea sa, tu esti balsamul de care are nevoie pentru a alunga frica si a se simti din nou in siguranta. Prezenta ta e exact vitamina de care avea nevoie cel drag si ii oferi ceva din timpul tau, din energia ta, din ocrotirea ta cu maxima deschidere. Si el a facut multe pentru tine cu alta ocazie, deci a venit vremea sa ii intorci un serviciu similar, prin care ti-a ridicat si el tie moralul candva. Asta e prietenia adevarata, asta e iubirea reala, deci ofera cu sufletul plin, pentru ca tu ai ce da, la cote maxime!

Horoscop oferit de www.acvaria.com.

Cele mai citite

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă