9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialHoroscop 26 octombrie. Este momentul perfect ca gemenii să se răsfeţe. Iată...

Horoscop 26 octombrie. Este momentul perfect ca gemenii să se răsfeţe. Iată ce le-au rezervat astrele și celorlalte zodii

Nativii din fecioară nu trebuie să se cramponeze cu orice preț de capătul de drum la care visează să ajungă cu tot dinadinsul. Iată ce le-au rezervat astrele și celorlalte zodii!

BERBEC – Kristale.ro – Doar cristale naturale
Desi vestile bune vin din mai multe directii, ceva iti spune sa nu te bucuri deocamdata. Nu spune hop pana nu sari, spune o zicala, si aceasta va fi si atitudinea ta de acum, chiar daca, la prima vedere, ti-ar veni sa sari in sus de bucurie pentru cele auzite.

Posibil sa ai nevoie de o confirmare inainte de a te baza pe informatiile excelente care sosesc, si ai noroc: cineva iti va spune ca totul e in regula, e demn de incredere si te poti folosi cu succes de ceea ce ajunge la urechile tale, lasand la o parte suspiciunea si nesiguranta.

TAUR – Kristale.ro – Doar cristale naturale
Credeai ca nimic nu mai inainteaza? Te inseli! Chiar daca ai fi tentat sa spui ca esti prins intr-un punct mort de la care nimic nu se mai misca, vei vedea ca zicala aceea cu toate la timpul lor se potriveste de minune situatiei de fata. Da, poate acum stai pe loc., dar e doar o perioada de platou care, desi nu aduce nimic nou, e ragazul ideal pentru un respiro, pentru a mai acumula energie, ca sa te pregatesti pentru ceea ce urmeaza.

Vei vedea ca exista un plan undeva acolo sus in care era decis momentul cel mai potrivit pentru ce e mai bun in viata ta, ca atare ceea ce tu consideri acum a fi un blocaj, nu e decat linistea de dinaintea furtunii. Curand, totul va reporni in forta, descoperind ca timpul insusi e o energie si trebuie sa te folosesti de ea in mod constructiv. Stai pe loc, dar nu stai degeaba!

GEMENI – Kristale.ro – Doar cristale naturale
Daca ai un ban la dispozitie, primul tau gand e sa iesi la cumparaturi pentru a investi ceva mai mult ca de obicei in aspectul exterior. Iti permiti o zi la salonul de frumusete sau o raita prin magazinele de fite pentru a-ti schimba garderoba sau, daca pentru tine frumusete inseamna arta, vei cauta sa-ti infrumusetezi spatiul in care traiesti cu un obiect scump pe care il doresti enorm, cum ar fi un obiect de mobilier sau un tablou. Termini ziua cu un sentiment de fericire deplina, descoperind, pentru a cata oara, ca banii aduc totusi fericire. Daca-i ai…

RAC – Kristale.ro – Doar cristale naturale
Ai construit pana acum o strategie detaliata, dar a venit momentul sa pui mana pe unelte si sa si construiesti ceea ce ai creat la nivel teoretic. Nu ajunge doar sa vorbesti despre ceea ce vrei sa atingi, nu ajunge doar sa visezi cu ochii deschisi si sa spui ce bine vor iesi toate (e buna si aceasta atitudine, fara indoiala, ca motor principal de actiune), dar e vremea sa iti pui spiritul de intreprinzator mai serios la treaba.

Munceste, pune umarul, transpira, cladeste, fa ceva, pentru ca telul tau cel mai important poate fi atins numai prin munca. Nimeni nu vine sa-ti puna in traista ce ai nevoie, ci totul se ridica prin eforturi proprii, si pentru tine a venit vremea sa faci! Esti sustinut sa duci la capat ceea ce deja vezi materializat cu ochii mintii.

LEU – Kristale.ro – Doar cristale naturale
Ai un talent special de a taia entuziasmul altora cu o vorba severa sau o critica, dar consideri ca e mai bine sa fii corect cu ei decat sa le alimentezi fara rost visele imposibile. Tu le privesti ceva mai realist, poate si mai pesimist decat ceilalti si incerci sa-i aduci si pe ei cu picioarele pe pamant, dar uiti ca fiecare iti cunoaste bine fortele si stie in ce se baga.

Nu le taia altora elanul, doar pentru ca tu nu vezi cu ochi buni planurile lor marete. Pune-te in pielea lor si vezi cum te-ai simti daca altii ti-ar spune nu cu duritate, asa cum faci tu azi.

FECIOARA – Kristale.ro – Doar cristale naturale

Nu te crampona cu orice pret de capatul de drum la care visezi sa ajungi cu tot dinadinsul. E bine sa te lasi uneori si in voia curentului, lasa jos controlul si incrancenarea. Ai sa vezi cat de mult inaintezi daca te arunci pe val si-l lasi pe el sa te indrume unde vrea.

Altfel, daca insisti sa mergi intr-o anumita directie si nu te abati de la traseu, ai descoperi ca ai consumat energie si timp cand, intre timp, ar fi aparut multe alte oportunitati. Chiar daca tot traseul se reconfigureaza din mers, daca-l lasi sa mearga cum vrea el, fii sigur ca ai ajunge mult mai usor la ceea ce e mai bun si mai potrivit pentru tine.

BALANTA – Kristale.ro – Doar cristale naturale
Nu privi prea mult in curtea vecina pentru ca nu ai de ce te compara cu ceilalti. Fiecare cu destinul lui, cu sensul lui, cu resursele sale, ca atare, daca vrei neaparat sa arunci o privire peste gard, fa-o doar pentru a-l aprecia sincer pe celalalt. A te compara cu el nu e in beneficiul nimanui, pentru ca nu ai de unde sti ce se ascunde in spatele asa-zisei sale prosperitati sau reusite.

Bazeaza-te doar pe ceea ce poti singur, pentru ca, la urma urmei, si tu arati lumii o imagine asa cum o doresti tu, care nu e neaparat si una sincera. Te simti ca un politician care trebuie sa se prezinte bine in orice situatie si zambeste orice ar fi, dar ce ascunzi in spatele zambetului?

SCORPION – Kristale.ro – Doar cristale naturale
Linisteste-te in cursa ta nebuna spre marile scopuri, pentru ca nu acesta e ritmul care se potriveste procesului spre care ai pornit! E nevoie de o abordare calma, tihnita, lenta a acestei probleme, deci nu pretinde rezultate imediate. Aminteste-ti de cheia tuturor lucrurilor – rabdare – si ai sa vezi ca bine se aseaza toate!

Esti in miezul unei actiuni, a inceput de ceva vreme si inca mai dureaza ceva vreme, dar important acum nu e nivelul pe care te afli si cat mai ai pana la capat, ci faptul ca totul evolueaza conform planurilor. Continua sa investesti resursele tale pozitive in acest proiect, constient ca nu se cladeste repede, ca esti inca pe drum, dar important e ca esti pe calea cea buna!

SAGETATOR – Kristale.ro – Doar cristale naturale
Ai nevoie de cineva alaturi de tine care sa te asculte si sa-ti dea sfaturi, care sa inteleaga prin ce treci, fara sa te judece. Cauta acel confident de incredere, acel prieten intim pe care il poti lasa cel mai aproape de tine. I-ai putea face o marturisire ce poate avea efecte benefice asupra psihicului tau, deoarece te elibereaza de un stres, de o frica, de o emotie pe care nu o poti gestiona de unul singur.

Cu cineva drag alaturi, treci mai usor peste un moment sensibil, iar din modul sau detasat de a te asculta apar solutii lucide, fara implicatii sentimentale.

CAPRICORN – Kristale.ro – Doar cristale naturale
Prea te lasi influentat de atmosfera sumbra din jurul tau, daca ai nimerit printre oameni singuri, bolnavi, cu probleme. Dar nu: tu nu te alaturi suferintei lor, nu aceasta e atitudinea potrivita pentru tine! Tocmai de aceea ai aparut tu in calea lor, pentru a le oferi caldura, incredere, sustinere, pentru a le ridica moralul si ai sa vezi ce usor ii scoti si pe ei din depresie.

Fii alaturi de ei, deschide-ti inima, bratele si urechea catre ei, pentru ca asa vor vedea ca nu sunt singuri in lupta cu problemele. Un simplu zambet la final sau chiar un suspin adanc dupa discutia cu tine vor fi un semn ca ti-ai atins scopul: acela de a-i ajuta sa se elibereze de povara pe care o au pe suflet.

VARSATOR – Kristale.ro – Doar cristale naturale
Nu-ti plac oamenii lenesi si te tot gandesti cum sa-i implici mai mult la treaba pe cei de langa tine care nu se pot concentra la ce au de facut. Unii incearca sa se fofileze in fata sarcinilor, altii paseaza tot greul pe umerii altora, dar daca vrei sa-i atragi si pe ei, n-are rost sa le tii cine stie ce predica inutila, ci sa pui osul la treaba.

Prin exemplul tau personal, vor vedea ce e de facut si nu vor putea sta la nesfarsit pe margine. Apuca-te tu de treaba, arata-le cum se face, cum e mai bine, si vei vedea ca te vor urma si ei curand. Pune mana pe unelte si construieste chiar tu ce vrei sa atingi, nu te baza pe altii!

PESTI – Kristale.ro – Doar cristale naturale
Porti dupa tine o povara mult prea mare, de care nici macar nu esti vinovat, dar nu te poti elibera inca. Stai de vorba cu tine insuti cat se poate de sincer si descopera ca tu nu ai nicio vina pentru ceea ce tot duci dupa tine fara rost. Altii sunt responsabili de cele intamplate dar, printr-un concurs de imprejurari, au aruncat pe umerii tai greutatea vinei.

Nu accepta critici, nu tolera pedepse, pentru ca tu nu ai facut nimic rau, ca atare e un moment bun sa te ridici pentru drepturile tale si, mai ales, pentru adevar. Altii se simt foarte bine sa aiba cine plati oalele sparte de ei! Foloseste-te de toate instrumentele legale ale dreptatii pentru a te debarasa de acest chin nemeritat.

Horoscop oferit de www.acvaria.com

Cele mai citite

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...

Războiul din Ucraina intră într-o nouă etapă: Operațiunea “Explozia brândușei”

Știrea zilei de ieri: "Rusia bombardează masiv Kievul" nu a luat pe surprindere oamenii cerebrali. Era de așteptat. Putem vorbi despre Crocus, noul Casus...

Declarațiile selecționerului Edward Iordănescu înaintea amicalului România – Columbia

Înaintea partidei amicale dintre România și Columbia, care se va disputa în această seară la Madrid, selecţionerul Edward Iordănescu a afirmat că doar ridicându-şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă