13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop 26 septembrie. Balanțele îi farmecă pe toți cu vorbele lor. Ce...

Horoscop 26 septembrie. Balanțele îi farmecă pe toți cu vorbele lor. Ce le-au rezervat astrele celorlalte zodii

Marți, balanțele îi farmecă pe cei dragi cu vorbele lor dulci, iar capricornii sunt încurajați de familie să accepte o provocare interesantă. 

Berbec – Iubesti cristalele? Intra pe Kristale.ro 

Trebuie sa dai startul unei actiuni noi, dar ai mai multe directii de mers si nu stii care e mai buna pentru tine. Intuitia ta nu greseste niciodata, ca atare trebuie sa-ti asculti cu atentie vocea interioara care te impinge doar spre una din alternativele oferite. Da-i curs celei spre care iti da ghes inima, pentru ca se va dovedi a fi alegerea corecta. Emotia momentului este mare, pentru ca, atat timp cat nu ai si o garantie certa pe care sa te bazezi, pare doar o senzatie dincolo de ratiune.

Taur –  Iubesti cristalele? Intra pe Kristale.ro 

Cand un aspect al vietii tale te streseaza prea mult, devii sclavul acelui gand, de aceea trebuie sa ai intotdeauna un plan de rezerva catre care sa-ti indrepti atentia. Nu da atata importanta unui fleac, unei piedici minore, ci, cand vezi ca nimic nu mai merge intr-o directie, ocupa-te imediat de celalalt plan. Asta iti va abate gandul de la primele tale motive de enervare si vei vedea ca vei trece mult mai usor peste toate. Nu are rost sa te cramponezi de un hop neinsemnat si sa-l transformi in ceva catastrofal, cand totul poate fi reparat cu o atitudine mai jucausa, mai superficiala, ca si cum n-ar fi!

Gemeni – Iubesti cristalele? Intra pe Kristale.ro 

Uneori, iti ascunzi marile vise ca nu cumva, eliberate spre univers, ele sa nu mai prinda contur. Te inseli, exact asta trebuie sa faci, sa verbalizezi, sa spui clar si raspicat ce anume doresti, nu doar sa tii dorintele tale ferecate in suflet. Da-le voie sa se manifeste printr-o atitudine optimista, exprima in cuvinte ce vrei sa primesti, lasa vocea aceea interioara care vorbeste timid sa strige si in exterior ce vrei, pentru ca numai asa vei fi auzit. Gaseste o cale pentru a-ti exprima dorintele intr-o forma mai sonora, publica, scrie-le, rosteste-le tare, fa ceva prin care ceea ce auzi in interior sa se auda si in afara.

Rac – Gravare, decupare, personalizare laser

Tii mult la spatiul tau personal, de aceea nu esti dispus sa deschizi usa, la propriu sau la figurat, oricarei persoane. Trebuie sa-ti castige increderea inainte de a-l accepta in cercul tau intim, de aceea ar fi bine sa-i pui la incercare bunele intentii inainte de a-i permite sa se apropie. Intuitia iti va atrage atentia asupra eventualelor sale ganduri ascunse, dar e nevoie de mai multe teste inainte de a-i da acceptul. Indiferent care e planul in care trebuie sa accepti pe cineva nou in preajma, fii precaut si cunoaste-l cat se poate de bine.

Leu – Gravare, decupare, personalizare laser

Mergi de ceva vreme pe un teren cam monoton, in care nimic nou nu mai apare, dar aui simti o schimbare de registru. Apare altceva care te scoate din monotonie, desi te cam ia prin surprindere, pentru ca erai obisnuit cu ritmul lent si confortabil in care evoluau lucrurile. Trebuie sa te adaptezi din mers noutatii aparute din senin. Poate efectele nu se vor arata nici aici foarte repede, deci trebuie sa ai rabdare pana vei intelege ce anume s-a schimbat, dar astepti cu interes sa vezi ce se va intampla de acum inainte, pentru ca simteai nevoia unei guri de aer proaspat. Rutina se instalase peste unele planuri si chiar sperai ceva nou!

Fecioară – Gravare, decupare, personalizare laser

Prietenul la nevoie se cunoaste! Nu e un cliseu, e o realitate, pentru ca azi vei descoperi ce rol major joci in viata altei persoane care trece prin momente dificile. Esti alaturi de el trup si suflet, suferi alaturi de el, ii tii companie, iar prezenta ta ii face bine. Ridici moralul celui de langa tine asa cum poti, chiar daca nici tu nu esti in toane mai bune, dar de data aceasta il asezi doar pe celalalt in centrul atentiei si faci tot ce iti sta in putinta pentru binele lui. Nu ai nevoie de multumiri, de recompense, de recunostinta. Nu iti trebuie nimic altceva de la el decat un zambet relaxat ca totul este din nou in regula in inima lui.

Balanță – Pasionat de handmade? Intra pe Kitzibu 

Stii sa-ti exprimi sentimentele intr-o forma convingatoare, pentru ca nimeni nu iti poate contesta talentul literar. Ai fi un scriitor grozav de romane cu tenta romantica, pentru ca, cel putin azi, detii toate calitatile in acest sens: si un vocabular bogat, si sensibilitate, si pricepere de a aseza cuvintele intr-o forma placuta. Daca ai astfel de veleitati, pune-le in practica, pentru ca ar putea iesi o opera literara de toata frumusetea. Daca nu, atunci indrepta-ti vorbele frumoase catre cineva drag: va fi incantat de ce aude!

Scorpion – Pasionat de handmade? Intra pe Kitzibu 

Mediul in care te afli te influenteaza negativ, ca atare alege-ti cu grija companionii, ca sa nu-ti strici ziua din cauza toanelor lor. Ai alaturi persoane impovarate de tot felul de necazuri care nu iti apartin, dar, cum esti sensibil la necazurile altora, te vor impresiona imediat si vei aluneca si tu spre aceeasi panta depresiva. Fa tot posibilul sa iesi din locurile in care planeaza lipsuri, boli, necazuri, chiar daca esti un suflet mare care rezoneaza la tot ce aude in jur, dar chiar nu merita sa-ti strici ziua din cauza altora care isi elibereaza astfel problemele pe umerii tai.

Săgetător – Pasionat de handmade? Intra pe Kitzibu 

Oboseala isi spune cuvantul. Esti epuizat pe ultima suta de metri a unei activitati pentru care ti-ai consumat toate resursele. In loc sa tragi tare ca sa termini ceea ce se apropie de sfarsit, ai nevoie de o pauza, pentru a-ti aduna fortele. E chiar recomandabil sa te detasezi de miezul actiunii, chiar acum la final, pentru ca vei descoperi unele aspecte pe care nu le-ai fi vazut daca ai fi ramas concentrat la problema respectiva. De pe margine, fara stres, observi la timp ce ai scapat din vedere ca sa remediezi totul inainte de a pune punct.

Capricorn – Cauti cadouri aparte? Intra pe Kadoris.ro 

Discuti cu familia despre unele planuri de viitor care cer un oarecare dram de curaj, dar pentru ca primesti de la ei numai reactii entuziaste, asta iti amplifica si tie dorinta de a ajunge mai repede acolo unde visati cu totii. De tine depinde felul cum vei construi aceste perspective promitatoare, tu esti capul lor, esti indrumatorul, esti motorul de energie, ca atare totul va evolua excelent cat timp interesul tau e maxim si implicarea ta totala. Merita efortul, pentru ca e bucuria familiei tale in joc si, de dragul lor, esti capabil de adevarate gesturi de bravura!

Vărsător – Cauti cadouri aparte? Intra pe Kadoris.ro 

Nu te lasa coplesit de o emotie negativa, chiar daca ai impresia ca, in loc sa scapi de ea, devine din ce in ce mai puternica. E pentru ca o lasi tu sa creasca, o alimentezi fara motiv, cand ai avea in jurul tau atat de multe lucruri minunate catre care sa-ti indrepti atentia si astfel sa-ti abati gandul de la acel aspect neplacut. Ai senzatia ca numai tu faci sacrificii, ca numai tu esti cel care are de suferit, dar exagerezi! In timp ce tu iti torni cenusa in cap sporindu-ti supararea, ar putea trece pe langa tine motive excelente de bucurie, dar daca tu stai cu inima stransa si cu ochii in pamant, cum sa le observi? Capul sus si zambeste!

Pești – Cauti cadouri aparte? Intra pe Kadoris.ro 

Atmosfera nu prea e placuta acasa, poate pentru ca cineva drag din familie are probleme si sunteti cu totii influentati de starea tensionata creata de el. Sunt griji comune, ale intregii familii, deci nu poti ramane indiferent la tot ce auzi, de vreme ce esti si tu parte integranta din acest intreg. Nu poti trece cu vederea problemele unui parinte, ale unei frate, ale partenerului de viata, pentru ca, daca el nu e in toane bune, nici voi ca familie nu mai functionati perfect. Orice fisura in armonia familiala se reflecta asupra tuturor actiunilor voastre.

Horoscop oferit de www.acvaria.com.

Cele mai citite

Zece persoane suspecte de terorism au fost omorâte de armata israeliană în Cisiordania

Armata israeliană a declarat sâmbătă că a omorât zece persoane şi a arestat alte opt într-un raid asupra taberei Nur-Shams din apropierea oraşului Tulkarm...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă