13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFOTO Cum să arăți la 35 de ani mai bine

FOTO Cum să arăți la 35 de ani mai bine

Stilul nu are vârstă, dar asta știi deja. Secretul este să reușești să asortezi vestimentația cu personalitatea și stilul de viață. Așa vei reuși să arăți mereu mai tânără, mai slabă, mai… „perfectă“.

Ca să obții asta, iată câteva trucuri simple:

1. Poartă fustă creion

Fusta creion, poate chiar cu talie înaltă, neapărat până la jumătatea genunchiu­lui, alungește, îți dă un aer elegant, stilat. Poți opta pentru o culoare pastel sau neutră atunci când vrei să obții un look elegant (evident, negrul este la putere, dar evită albul), alături de stiletto. Pentru un look casual, poți combina culori mai vesele, printuri și imprimeuri cu pantofi sport sau balerini.

2. Croieli îndrăznețe, dar confortabile

O salopetă, o fustă asimetrică, o rochie-cămașă oversized sunt câteva dintre opțiunile stilistice care nu ar trebui să te sperie. La 35 de ani ești stăpână pe tine, ai încredere în ceea ce faci și ce ești, așa că poți exprima acest lucru și prin haine. Îți permiți o „nebunie“ stilistică, atât timp cât aceasta nu te face să te simți încorsetată sau altcineva. Iată, de exemplu, creațiile brandului românesc UNDRESS. Mădălina Batalu, designerul din spatele acestui brand, creează ținute pentru femeia șic, dar comodă, care se simte bine în pielea ei.

Evită decolteurile prea generoase, a trecut vremea lor, dar și piesele vestimentare prea mulate. Alt domeniu interzis – printurile adolescentine. Poți însă suplini aerul copilăresc cu un accesoriu simpatic, cum ar fi o brățară Pandora cu noile talismane din colecția Disney. Sunt suficient de discrete, astfel încât să nu devină supărătoare.

3. Tocuri acceptabile

A trecut vremea tocurilor amețitoare. O pereche de pantofi clasici, kitten heels, platforme, balerini, dar și stiletto ar trebui
să-și găsească locul în garderoba ta.

4. Accesorii prețioase

Pune-ți amprenta pe fiecare ținută cu accesorii speciale. Fie că vorbim de o geantă din piele de calitate, o broșă vintage, o pălărie, un clutch de mătase sau o eșarfă prețioasă, aceste mici detalii fac diferența. Practic, definiția stilului nu este deloc sofisticată, ci presupune impresia generală plăcută pe care o lași atunci când intri într-o cameră.

5. Poartă pantaloni

Poți avea o ținută feminină și în același timp șic chiar și când alegerea ta sunt pantalonii. Țigaretă, culottes sau drepți. Alege croiala care te avantajează, combină o pereche de jeans cu niște ghete cu toc confortabil, decupate, și cu un sacou și vei fi o apariție memorabilă.
decât la 25.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă