9.9 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActorul Daniel Radcliffe a sărit în ajutorul unui turist din Londra, care...

Actorul Daniel Radcliffe a sărit în ajutorul unui turist din Londra, care fusese atacat cu cuțitul de o bandă de hoți

Daniel Radcliffe, interpretul lui Harry Potter din celebra serie britanică, a intervenit în ajutorul unui turist care fusese tăiat pe faţă de nişte hoţi din Londra, scrie ziarul The Telegraph citat de Mediafax.

Radcliffe, în vârstă de 27 de ani, se afla într-un grup de oameni care au ajutat victima în vârsta de 50 de ani, după ce a fost atacată în Chelsea.

Bărbatul se afla în Marea Britanie într-o scurtă vacanţă, iar geanta sa Louis Vuitton a atras atenţia unor hoţi. 

David Videcette, martor la incident, a povestit pentru Evening Standard cele întâmplate: ”S-au luptat cu victima pe trotuar”.

"Victima nu dorea să renunţe la geantă. Am încercat să izbesc mopedul cu maşina mea, dar nu am reuşit. L-au tăiat pe faţă cu un cuţit şi apoi au fugit pe strada King's Road. Am vrut să îi urmăresc dar le-am pierdut urma”, a mai povestit martorul.

De asemenea, Videcette, fost ofiţer de poliţie, a spus că actorul britanic a sărit în ajutorul victimei.

"A fost un moment extraordinar. I-am spus <<Esti Daniel Radcliffe>> şi el a raspuns: <<Eu sunt >>", amai  spus Videcette la postul de ştiri.

”Era un tânăr foarte drăguţ. Poate alte staruri nu s-ar fi oprit să ajute. Victima se afla în stare de şoc”, a declarat martorul.

Bărbatul a chemat poliţia la scurt timp după ce unul dintre atacatori a scos un cuţit şi a rănit victima neajutorată.

”Poliţia a fost chemată vineri, 14 iulie, la ora 18.10, după ce a fost raportat un jaf în Hortensia Road”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitare.

"Victima – un bărbat în vârstă de 50 de ani – mergea pe jos în timp ce doi oameni care e aflau pe un moped i-au luat geanta. Victima a suferit o tăietură pe faţă în timpul incidentului. Ofiţerii de la Kensington şi Chelsea investighează atacul. Nu s-au făcut arestări, iar ancheta continuă”, au mai spus autorităţile.

Un purtător de cuvânt al lui Daniel Radcliffe a confirmat pentru Evening Standard că actorul s-a aflat la faţa locului, însă acesta nu va comenta pe marginea acestui subiect pentru că ”este treaba poliţiei”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Taiwanul mulțumește Statelor Unite pentru ajutorul militar de 2 miliarde USD

Guvernul din Taiwan a mulțumit Statelor Unite pentru ajutorul militar de circa 2 miliarde de dolari care a fost aprobat de Congres. Pachetul de ajutor...

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă