12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO Ivana Trump, prima soție a liderului de la Casa Albă:...

VIDEO Ivana Trump, prima soție a liderului de la Casa Albă: Eu sunt Prima Doamnă a Statelor Unite, în mod cert. Cum reacționează Melania Trump

UPDATE 11,00: Melania Trump, actuala soție a președintelui SUA, s-a declarat nenulțumită de afirmațiile făcute de Ivana Trump, informează Agerpres.

Prin vocea purtătoarei ei de cuvânt Stephanie Grisham, Melania Trump a transmis că nu a apreciat gluma Ivanei.

Melaniei Trump "îi place să trăiască la Washington și este onorată de rolul său de Primă doamnă a SUA", a explicat Stephanie Grisham, citată de canalul CNN.

"Ea are intenția de a-și utiliza titlul și rolul său pentru a-i ajuta pe copii, nu pentru a vinde cărți. Nu există, în mod clar, niciun fundament pentru această declarație din partea unei foste soții. Nu este, din păcate, decât zgomot, pentru a atrage atenția și a-și servi propriile interese", a adăugat ea.


Ivana Trump, prima dintre cele trei soții ale lui Donald Trump, a declarat că, "în mod cert", ea este Prima Doamnă a Statelor Unite.

Ivana Trump a susținut într-un interviu pentru CBS, că, dacă nu ar fi fost ea, Donald Trump nu ar fi ajuns la Casa Albă. "Sunt prima lui soție. Sunt Prima Doamnă, ok?", a spus Ivana.

"Nu ar fi fost cine este, fără tine?", a întrebat corespondentul CBS. "Cu siguranţă", a răspuns Ivana.

Ivana, care s-a despărţit deTrump în urrmă cu 25 de ani, a spus că este foarte mândră de modul în care cei trei copii ai lor, Donald Jr., Eric şi Ivanka – s-au comportat în timpul campaniei prezidenţiale a tatălui lor, ceea ce a inspirat-o să scrie o nouă carte, "Raising Trump".

Când a fost întrebată cine, dintre ea sau Donald, a crescut copiii, Ivana Trump a răspuns: "În mod cert, eu".

Întrebată despre cea de-a doua soţie a lui Trump, Marla Maples, Ivana a refuzat să-i pronunţe nunele şi a refuzat să vorbească despre ea, limitându-se la a spune că "nu a realizat nimic în viaţă".

Ivana şi Donald Trump s-au căsătorit în 1977 şi au divorţat în 1992, în urma relaţiei acestuia cu Maples. Maples, care a divorţat de Trump în 1999, a jucat diverse roluri în film, televiziune şi teatru. 

Ivana Trump a precizat însă că relaţia sa cu cea de a treia soţie a lui Trump, Melania, este pozitivă: "Mă înţeleg bine cu Melania".

Ivana a mai susținut că vorbeşte săptămânal cu fostul său soţ şi că l-a încurajat în ceea ce priveşte postările pe Twitter.
 
"I-am spus: Cred că ar trebui să foloseşti Twitter. Este un nou mod de comunicare, o nouă tehnologie", a povestit Ivana Trump adăugând că a argumentat că este cea mai bună modalitate sa transmită ceea ce doreşte, fără ca sensul afirmaţiilor sale să fie deturnat.
 
Ea a reamintit şi că Trump i-a oferit postul de ambasador în Cehia, dar a ales să-şi păstreze "viaţa perfectă".
 
"De ce să renunţ la iarna în Miami, la vara în Saint Tropez şi la primăvara şi toamna din New York? Am o viaţă perfectă", a spus ea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Josep Borrell insistă pentru ca țările UE să ajute Ucraina cu sisteme antirachetă

Ţările Uniunii Europene trebuie să îşi trimită sistemele antirachetă pentru a consolida apărarea antiaeriană a Ucrainei, ale cărei oraşe sunt supuse atacurilor Rusiei, a...

Evenimente de amploare la Washington pentru sărbătorirea a 20 de ani de la aderarea României la NATO

România va sărbători, la Washington, 20 de ani de la aderarea la NATO printr-un concert extraordinar care va avea loc la celebrul Andrew W....

FOTO. Cort al AUR, demolat în Sectorul 3! Mihai Enache acuză: „Coaliția terorii PSD-PNL continuă abuzurile la adresa noastră”

Mihai Enache, candidatul partidului AUR la Primăria Capitalei, acuză Primăria Sectorului 3, condusă de către social-democratul Robert Negoiţă, că a demolat și confiscat un...
Ultima oră
Pe aceeași temă