„Identic natural“, pentru liceeni și nu numai

de Maria Capelos

„Identic natural“, pentru liceeni și nu numai

Sâmbătă, duminică și luni, 4, 5 și 6 noiembrie, are loc la ART Hub spectacolul de teatru independent “Identic natural”, creat de regizorul Robert Bălan și de scriitoarea Elena Vlădăreanu, sub umbrela Asociației Art No More.

Piesa de teatru se adresează în primul rând unui public format din tineri liceeni, în momentul actual, tema „alimentaţiei sănătoase” fiind discutată în programa de dirigenţie la multe școli din țară, ceea ce suscită interesul a numeroși elevi care caută informații despre acest subiect. Spectacolul “Identic natural” îşi propune să le ofere acestora un mod plăcut de a afla informaţii despre acest subiect, mai ales că spectacolul nu abordează tema dintr-o perspectivă didactică, nu este o lecție despre alimentație sănătoasă, ci un spectacol cu mult umor despre dificultatea de a alege, despre nostalgia legată de mâncare, despre disputele create în relațiile părinți-copii.

În spectacol îi veți regăsi pe actorii Alex Fifea și  Lala Mișosniky, scenografia și vizualul fiind asigurate de Nona Șerbănescu. 

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate