12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecial4 obiecte care nu trebuie să lipsească din bagajul pentru mare (P)

4 obiecte care nu trebuie să lipsească din bagajul pentru mare (P)

Vacanța de vară bate la ușă, așa că trebuie să înceapi să-ți pregătești bagajele, pentru a nu uita nimic din ce vei lua cu tine. Indiferent de destinația pe care o alegi, cu siguranță că vei face o vizită și pe litoral. Și pentru că abia aștepți să captezi toate razele soarelui pentru un bronz perfect, ar fi bine să ai cu tine câteva obiecte care să facă mai ușor de suportat temperaturile crescute de la mare. Deci, înainte de a pleca spre litoral, asigură-te că ai pus în bagajul tău:

  1. Ochelarii de soare

Aceștia sunt indispensabili pe tot parcursul verii, pentru a proteja ochii de efectele razelor ultraviolete. Este bine să investești într-o pereche de ochelari de soare de calitate, care să-ți ferească privirea de soarele mult prea arzător. Acest accesoriu este extrem de util și pe drumul către mare, mai ales în cazul în care conduci până acolo. Optează pentru o pereche de ochelari de soare care să se potrivească nevoilor tale, iar dacă, de obicei, porți ochelari de vedere, poți cere sfatul medicului oftalmolog, care îți va spune care este alternativa potrivită pentru tine.

  1. Crema de protecție

Dacă ești de părere că aplicarea unei creme de protecție împotriva soarelui te va împiedica să capeți un bronz strălucitor, află că efectele sale acționează exact invers. Loțiunea de plajă protejează pielea și tenul împotriva arsurilor solare, păstrându-le hidratate În acest mod, senzația de piele care strânge se estompează, iar celulele epidermei nu se mai descuamează.

În funcție de tipul și de nuanța pielii, alege factorul de protecție de care ai nevoie. Ține cont de faptul că, dacă tenul tău este mai deschis, atunci și crema trebuie să aibă un factor de protecție.

  1. Hainele vaporoase

Vara este anotimpul în care noi respirăm ușurați deoarece vine vacanța mult așteptată! Tot vara este anotimpul în care pielea trebuie să respire, iar de aceea trebuie să ne îmbracăm adecvat. Pentru a face față temperaturilor mari și razelor puternice ale soarelui, pune în bagajul pentru mare haine cât mai vaporoase, din materiale de calitate, răcoroase (bumbacul și inul sunt două dintre opțiunile foarte potrivite) și în culori cât mai deschise. Pune în bagaj rochii de plajă, pantaloni scurți, multe tricouri și pălăria de soare!

  1. Încălțăminte lejeră

Pentru a merge pe nisipul de pe plajă, cel mai potrivit este să te încalți cu o pereche de sandale sau de șlapi. În timp ce bărbații vor opta cel mai probabil pentru o pereche de papuci, doamnele pot alege din modele variate de sandale pentru femei.

Pentru mare, alege încalțăminte cu talpă joasă, ușoară și cât mai colorată!

Cele mai citite

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

NAMI Beach Club & More – o experiență exclusivă de vară, oferită de Radisson Blu Hotel Bucharest, în inima orașului – se va deschide...

Legendara piscină de la Radisson Blu Hotel Bucharest devine NAMI Beach Club & More, o nouă destinație de vară, care urmează să își deschidă...

Nicu Ștefănuță: „Cetățenii vor putea să fie despăgubiți de primării dacă se îmbolnăvesc din cauza aerului poluat”

Românii care se îmbolnăvesc din cauza poluării pot cere despăgubiri autorităților locale, după ce directiva privind calitatea aerului a fost votată astăzi la Strasbourg...
Ultima oră
Pe aceeași temă