13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialActiunile dvs. secrete incep sa dea roade. Va puteti baza pe sprijinul...

Actiunile dvs. secrete incep sa dea roade. Va puteti baza pe sprijinul discret al familiei in tot ceea ce veti intreprinde. Asteptati-va la surprize din partea unui strain sau a cuiva aflat departe.

Sunteti incapatanat si aveti o mare dorinta de perfectionare. Va pregatiti pentru un drum lung, pe care tineti cu orice pret sa-l efectuati si s-ar putea sa reusiti. Sunteti mai visator ca de obicei.
Faceti investitii reusite pentru imbunatatirea sanatatii sau primiti bani de la serviciu carora le veti gasi rapid utilizarea. Banii circula cu folos.
Sunt posibile unele succese financiare, parteneriale sau aveti avantaje la un drum lung. Va consumati surplusul de energie in rezolvarea unor probleme importante.
Va bucurati de popularitate, mai ales in randul persoanelor mai tinere. Lucrati cu folos la imaginea publica, avand si unele avantaje profesionale.
Conversati cu patima si va impuneti punctul de vedere, aducand argumente acceptate fara rezerve de prietenii cu care conversati. Va indragostiti de cineva la un drum.
Aveti multa energie intelectuala si perseverati cu incapatanare in realizarea dorintelor. In dragoste preluati initiativa si aveti o usoara doza de gelozie.
Discutiile cu partenerul capata consistenta si pot reaprinde flacara pasiunii. Primiti vesti bune despre parteneriatele de afaceri sau va bucurati de realizari marunte.
Prieteniile se pot transforma in parteneriate sau parteneriatele de afaceri in prietenii. Descoperiti ca aveti sustinatori secreti, mai ales in familie.
La serviciu imbinati spiritul practic, inspiratia si ratiunea, obtinand rezultate care nu vor ramane neobservate. Tintiti spre o pozitie mai inalta. Primiti vesti de la cineva drag.

Cele mai citite

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă