21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialAcum puteti incerca sa demarati parteneriate de afaceri, cu mari sanse de...

Acum puteti incerca sa demarati parteneriate de afaceri, cu mari sanse de izbanda. Sunteti inspirat, romantic si hotarat sa va distrati din orice.

Va bucurati de popularitate si impresia buna pe care o faceti va poate aduce si avantaje materiale. Puteti face o investitie reusita in casa.
V-ar prinde bine un drum mai lung sau o lectura buna. Se anunta vesti bune din domeniul financiar sau personal. Aveti vointa si o minte organizata.
Cineva va face un cadou la care nu va asteptati sau reusiti sa tineti secret un imprumut. Nu este exclus sa primiti niste bani care vor aduce bucurii in casa.
Sunteti generos si plin de bunavointa cu prietenii. Partenerul este romantic, dar are nevoie de mangaierile si incurajarile dvs.
Nu aveti prea multa energie, dar reusiti sa-i convingeti pe toti de bunele dvs. intentii. Este o zi buna pentru negocieri la serviciu si aranjamente secrete.
Aveti chef de o aventura sau de o intalnire cu persoana iubita si toate se vor intampla asa cum credeti dvs. Va sunt avantajate examenele si calatoriile.
Vreti sa faceti unele schimbari in casa sau va ocupati de aprovizionare. Sansa de a demara o colaborare fructuoasa este destul de mare.
Primiti vesti, mai ales din domeniul parteneriatelor, vorbiti cu folos sau faceti cateva drumuri scurte. Norocul vine din partea unui strain.
Sunt posibile fluctuatii financiare. S-ar putea sa primiti bani de la serviciu sau sa vi se aprobe sau returneze un imprumut.

Cele mai citite

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă