13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialAurelian Temişan şi prietenii pe 20 martie la Teatrul Naţional din Bucureşti!...

Aurelian Temişan şi prietenii pe 20 martie la Teatrul Naţional din Bucureşti! (P)

Pe 20 martie AURELIAN TEMIŞAN va invită la un memorabil concert „Unplugged”, găzduit de Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti!

Alături de el vor mai urca pe scenă Cornel Ilie (Vunk), Smiley şi Gabriel Cotabiţă, trei prieteni dragi, care vor întregi o seară de care vă veţi aminti pentru multă vreme. Sunteţi aşteptaţi să vă bucuraţi de refrene de ieri de azi, într-un show elegant care celebrează iubirea şi arta.    

Depre Aurelian Temişan

De peste 28 de ani Aurelian Temişan se afla în topul preferinţelor publicului în postura de solist vocal, actor sau jurat al unor emisiuni TV.

Pe lângă numeroase concerte şi albume de studio, printre reperele unei cariere de succes se numără: apariţia în dublu rol în filmul artistic "A doua cadere a Constantinopolului" (1993), rolul Bill Flynn din faimosul musical „Chicago”, pus în scenă la Teatrul Naţional din Bucureşti, personajele interpretate în serialele TV "Secretul Mariei" (Antena 1), "Cuscrele" (National TV), "Clanul Sprânceană" (Antena 1) şi prezenţa în juriul foarte popularului show TV "Te Cunosc De Undeva".

Biletele pentru spectacolul din 20 martie găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional şi online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro şi blt.ro.

 

Cele mai citite

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă