9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialBalanta de venituri si cheltuieli este intr-o continua evolutie dinamica. Primiti bani...

Balanta de venituri si cheltuieli este intr-o continua evolutie dinamica. Primiti bani la care nu va asteptati, dar pe care ii cheltuiti destul de repede.

Recompensa pentru activitatea profesionala nu se lasa asteptata, dar prietenii pun bete in roate. Va impuneti eficient atat in casa, cat si la serviciu. Nu este bine sa plecati la drum lung.
Puteti fi surprins de un succes neasteptat, la un spectacol sau intrunire publica. Conlucrati eficient cu rudele sau cu cei apropiati si va bucurati de un statut privilegiat.
Puteti interveni asupra unor factori de decizie la serviciu pentru a obtine unele avantaje personale, insa si pentru firma, dar evitati sa apelati la straini. Situatia financiara se imbunatateste. Nu uitati de obligatiile de familie.
Va incercati puterea de seductie asupra unor persoane nou-intalnite si s-ar putea sa aveti succese sentimentale. Va manifestati curiozitatea in mod constructiv. Un prieten va cere bani.
Va ocupati si de problemele profesionale, dar gandul va zboara des acasa si la familie. Puteti avea parte de o bucurie nesperata in societate sau primiti bani. In dragoste aveti necazuri.
Sunteti intr-o continua miscare si luati decizii rapide si periculoase uneori. Puteti avea succes la un examen cu ajutorul unui prieten sau demarati pregatirile pentru o calatorie mai lunga.
Aveti vointa si posibilitatea de a va manifesta pozitiv in anturajul apropiat. Va fi o zi dinamica, in care veti rezolva multe probleme cotidiene. Cu rudele nu prea va intelegeti.
Ratiunea pondereaza excesul de sentimentalism. Manifestati un puternic interes pentru studiu, pentru subiecte elevate sau pentru calatorii. Incercati sa va armonizati cu partenerul.
Curiozitatea dvs. nu are limite, dar rezultatul nu va fi prea bun. Informatiile aflate le puteti folosi in folosul propriu sau al celor apropiati, dar nu pentru a obtine un post mai bun.

Cele mai citite

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă