11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialCastiga bani la pariuri online (P)

Castiga bani la pariuri online (P)

Pentru a castiga bani la pariurile online, trebuie sa urmezi cativa pasi care, aparent, sunt foarte simpli, insa daca nu sunt respectati cu atentie, nu iti vor aduce nici un castig. De cele mai multe ori pariorii incepatori renunta sa mai joace inca de la primele pariuri fiindca nu reusesc sa isi creasca bankroll-ul. Este una din primele greseli pe care le face orice parior amator. Niciodata nu trebuie sa pariezi toata suma pe care o ai disponibila, ci trebuie sa pariezi maxim o treime pentru a avea siguranta ca in cazul unui esec nu vei pierde toti banii.

Unii pariori inca incearca pariurile sigure pe echipele de top, pariind toata suma disponibila in cont. Este o alta greseala care face gaura in bugetul alocat pariurilor sportive. Nu trebuie sa pariezi toata suma nici daca esti 100% sigur ca echipa Real Madrid sigur va bate o formatie din liga secunda. In fotbal, ca si in orice alt sport, oricand pot avea loc surprize, chiar si atunci cand pariezi tocmai tu o suma foarte mare pe principala favorita. Daca vrei sa iti cresti castigurile la pariuri online si la final de luna sa fii pe plus, atunci trebuie sa urmezi cativa pasi de succes pe care noi ti-i recomandam:

Pasul 1: Documenteaza-te inainte de a paria.

Nu intotdeauna norocul poate fi de partea echipei castigatoare. De aceea iti recomandam sa te documentezi si sa analizezi fiecare eveniment inainte de a plasa un pariu online. Pe internet casele de pariuri ofera o multime de statistici si noutati despre echipele de top, dar si celelalte echipe care sunt mai putin populare. Pe langa statisticile caselor de pariuri, poti analiza usor meciurile cautand informatii pe site-urile de specialitate dar si pe site-urile de ponturi gratuite, asa cum este onlinepariurisportive.com. Un site de ponturi online iti va oferi o analiza complexa cu detalii amanuntite despre fiecare echipa si dispute directe astfel incat sa poti lua cea mai buna decizie.

Intr-o zi mai putin buna poti alege sa pariezi si urmand sfaturile specialistilor, precum cei de la onlinepariurisportive.com. Orice echipa poate prinde o zi mai putin buna, sau vine dupa o serie negativa asa ca e bine sa analizezi pentru a creea cel mai bun pronostic. O analiza a meciului iti poate aduce profit si te poate ajuta sa iei cea mai buna decizie de fiecare data. Evita pariurile facute pe echipele cunoscute daca in prealabil nu ai vazut ultimele statistici si intalniri directe.

Pasul 2: Alege cote rezonabile.

De foarte multe ori pariorii incepatori incearca sa castige sume foarte mari de bani inca de la primele pariuri. Trebuie sa tii cont de faptul ca nimeni nu s-a imbogatit peste noapte din pariuri, iar daca vrei sa nu iti pierzi banii din prima zi, atunci pariaza responsabil si pe cote rezonabile. Cu cat cotele sunt mai mari, atat de repede scad si sansele de a fii un pariu castigator. Fii rezonabil cu cotele de pe bilet si incearca sa alegi doar evenimente unde ai siguranta ca pronosticul tau este realistic. Nu miza pe evenimente despre care nu ai habar si nu ai cunostinte care sa iti dovedeasca sansele de reusita ale pronosticului.

Pasul 3: Nu alege multe meciuri pe bilet.

De foarte multe ori casele de pariuri ofera bonusuri mari pentru pariurile multiple cu peste 10-15 evenimente. Este o strategie de marketing a caselor de pariuri care iti ofera mai multi bani daca pariezi pe multe meciuri, insa sansele sa iti iasa 10-15 meciuri pe acelasi bilet sunt foarte mici. Cu cat ai mai multe evenimente de joc pe bilet, cu atat scad sansele de castig. Ideal ar fi sa iti faci un bilet cu maxim 4-5 evenimente, cu care vei obtine o cota buna, dar sansele tale vor fi mai mari.  E greu sa prinzi cote mari de peste 100, asa ca joaca la siguranta pe cote reale si iti vei multiplica castigul in fiecare zi.

Pasul 4: Fii pozitiv indiferent de rezultat.

Orice parior are si zile mai proaste. Sigur ai pariat intr-un weekend pe favorite si a fost fix ziua cand toate au produs surprize neasteptate. Se intampla de multe ori acest lucru asa ca trebuie sa ramai pozitiv indiferent de rezultat. Nici un parior nu castiga in fiecare zi. Iti recomandam sa nu pariezi atunci cand te enervezi si incerci sa recuperezi pierderile. Cu o atitudine negativa nu vei castiga, ba dimpotriva, vei pierde si mai multi bani.

Se recomanda ca atunci cand ai o zi slaba la pariuri cu 2-3 rezultate negative consecutiv, sa iei o pauza si sa revii a doua zi cand ti-ai „reincarcat bateriile”.

Pasul 5: Verifica si ponturile tipsterilor

Pe site-urile de specialitate tipsteri profesionisti ofera ponturi gratuite. Iti recomandam sa verifici si ponturile lor, fiindca pe baza unei analize complexe reiese un pronostic care de cele mai multe ori este castigator. Nu miza pe ponturile oferite de tipsteri care nu isi argumenteaza decizia.

Pasul 6: Bucura-te cand castigi la pariuri online

Atitudinea pozitiva este foarte buna la pariurile sportive. Te poate ajuta sa iei si mai multe decizii bune, iar la finalul zilei sa ai un bankroll pozitiv. Incearca sa iti acumulezi toata energia pozitiva si sa o folosesti pentru a face bilete castigatoare. O serie pozitiva este foarte buna si pentru urmatoarele zile de pariuri.

Pasul 7: Organizeaza-ti banii (bankroll management).

E foarte important sa iti organizezi banii din contul de jucator. Un parior profesionist isi face un bankroll management care il ajuta sa parieze „cu cap” fara sa piarda multi bani in zilele proaste. E recomandat sa pariezi maxim 25% din bankroll daca vrei sa ai bani pentru mai multe pariuri. Indiferent de natura evenimentului, nu miza niciodata toti banii. E adevarat ca sumele mari aduc profituri mari, dar in acelasi timp, pot aduce si pierderi foarte mari, uneori mai mult decat iti poti permite.

Nu paria mai mult decat iti poti permite!

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă