20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialDecor frumos și prețuri accesibile în centrul Bucureștiului: Lugo, un restaurant premium

Decor frumos și prețuri accesibile în centrul Bucureștiului: Lugo, un restaurant premium

Lugo Lounge Restaurant s-a deschis vara trecută în locul fostului Goccia, de pe strada George Enescu, în centrul Bucureștiului, la Piața Romană. 

Mărturisesc că mă așteptam ca restaurantul să aibă prețuri peste media unui loc de acest gen targetat aș zice spre premium – având în vedere localizarea și amenajarea –, însă acestea sunt neașteptat de bune.

Decorul este, într-adevăr, spectaculos: salonul mare este un open space luminos cu tavan pictat foarte frumos, corpuri de mobilier minimaliste și ghirlande de verdeață, iar celelalte saloane mai mici, de tip încăperi de bistro, au o cochetărie aparte, cu scaune cu desene vesele și vitrine cu obiecte decorative de efect.

Meniul este meditera-neean, cu preparate ușoare, sănătoase; predomină fructele de mare și peștele – tartar de somon cu ouă de prepeliță, ton în crustă de susan, midii, creveți al forno și platouri cu fructe de mare grill, salate mediteraneene, mai multe tipuri de paste și ri-sotto, câteva feluri cu vită precum tagliata cu roșii cherry, sos brun și ardei iute sau mușchi cu sos chimichurri (din legume și mirodenii), piept de rață cu sos de citrice și miere ș.a.; la deserturi, am remarcat sufleul de ciocolată cu vanilie și mărul copt.

În concluzie, atmosfera e plăcută aici, cu muzică de lounge, de relaxare, iar servirea, foarte bună; un loc bun de socializare și party, dar și pentru cine romantice și în familie – în separeuri; în sezonul de primăvară-vară, rezervați-vă un loc pe terasă – e absolut de vis, iluminată cu o boltă de spoturi și verdeață multă, o alegere foarte bună pentru un prânz târziu.  

Detalii – Preţuri

O porție mare de midii (550 g.) costă 29 de lei, pastele de la 24 de lei, salatele, de asemenea, în porții generoase (cu vită, cu somon, cu fructe de mare) între 31 – 35 lei, un fel principal pe bază de carne (miel, vită, rață) de la 49 de lei, un desert între 15 -19 lei.

Prețurile vinurilor încep de pe la 71 lei – Davino Iacob, de exemplu spre  90 lei – Sole, spre 120 lei – Chateau Peymouton și Chianti Poliziano.

Cele mai citite

Vizită importantă la București. Comisarul european pentru parteneriate internaționale vine în România

Vizita comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, la București în perioada 24-25 aprilie, marchează un moment important în dialogul dintre Uniunea Europeană și...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Renunțarea la sobele cu lemne, inepții. “Cu ce să ne încălzim? Curent electric? Ăla pe care am ajuns să îl importăm la prețuri astronomice?”,...

Partidul S.O.S al Dianei Șoșoacă susține că românii nu se pot încălzi cu "curentul electric importat la prețuri astronomice", ci este nevoie de sobele...
Ultima oră
Pe aceeași temă