10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialDistracție și voie bună pe malul lacului Buftea (P)

Distracție și voie bună pe malul lacului Buftea (P)

Pe 3 Iunie 2017 se deschid oficial porţile celei mai spectaculoase locații din apropierea Bucureștiului – Buftea Lake Resort. Fosta Bază Turistică Buftea, preluată de Grupul Divertiland, se relansează într-un nou format, urmând a deveni în scurt timp alegerea de referință în materie de evenimente corporate și private de amploare.

Deschisă în 1989 sub numele Baza Turistică Buftea, a fost alegerea preferată a locuitorilor orașelului Buftea pentru petrecerea timpului liber. Cu o suprafață de 30.000mp, locul era în mod continuu explorat de familii în căutare de liniște, de găști de prieteni cu chef de scăldat și voie bună, de îndrăgostiți care doreau să scape de ochii mulțimilor. Deși complexul a trăit prin oamenii care l-au îndrăgit, adunându-le toate poveștile, Baza Turistică Buftea nu și-a atins niciodată adevăratul potențial. Cu un nou nume și o echipă creativă în permanentă căutare de inedit, această oază de verdeață va fi locul în care se vor crea experiențe de neuitat.

Sub conducerea Grupului Divertiland, vechea bază turistică devine Buftea Lake Resort, o zona de agrement cu o varietate impresionantă de facilități aliniate standardelor internaționale de calitate. Aflată la doar jumătate de oră de agitația capitalei, Buftea Lake Resort își propune să devină alegerea de top a celor care își doresc să organizeze evenimente, să petreacă clipe de neuitat în mijlocul naturii sau să ia parte la evenimentele tematice organizate special pentru public.

Când am fost prima oară la fața locului, pe lângă peisaj, am fost uimită de câte posibilități îmi treceau prin minte”, a declarat Veronica Eremia, PR&MKT și Concept Developer la Carousel Events – compania din grup, care va gestiona toate evenimentele. „Lacul pare scos dintr-o poveste, m-a dus imediat cu gândul la o petrecere ca în filme, unde vizitatorii au parte de experiențe unice pe sountrack de bossna nova și pe fundalul luminilor reflectate în apă.”

Zis și făcut! De savoarea gastronomică este responsabil Grillo Restaurant, care dispune de două saloane elegante unde se pot organiza evenimente, dar și de două terase – una lângă piscină, cealaltă chiar lângă lac. În plus, un cort pentru evenimente cu o capacitate de 400mp este amplasat tot pe malul apei. Buftea Lake Resort oferă cazare în bungalouri cochete pentru cei care vor să petreacă mai multe zile în natură. Pe lângă piscină, aici veți găsi un teren de sport multifuncțional și unul de volei pe nisip, o galerie de tir cu arcul și un perete de escaladă construit pe mai multe trepte pentru cei aventurieri. Iar dacă toate acestea nu vă satisfac nevoia de adrenalină, adunați-vă gașca și încingeți o sesiune spectaculoasă de paintball și tir cu arcul unde vă veți putea testa abilitățile de Robin Hood sau Legolas.

Un concept unic pe care Carousel Events l-a adus la Buftea Lake Resort este Pick a Picnic. În incinta locației, pe malul lacului, vizitatorii au posibilitatea de a se răsfăța cu delicatese semnate de câștigătoarea Master Chef Jesica Zamfir în locuri amenajate tematic. Coșurile de picnic pot fi alese în funcție de gusturile fiecăruia, iar marile branduri pot profita de aceste locuri pentru a amenaja zonele specifice produselor și serviciilor lor.

Sub noul management Buftea Lake devine un resort în adevăratul sens al cuvântului, oferind posibilitatea organizării unei game variate de evenimente: aniversări, nunți și botezuri, petreceri tematice, team building-uri, dar și competiții sportive sau concerte.  Astfel că după data de 3 iunie 2017, agrementul din jurul Bucureștiului va fi redefinit.

Cele mai citite

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă