9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialIncercati sa va faceti din parteneri niste prieteni si astazi sansele exista,...

Incercati sa va faceti din parteneri niste prieteni si astazi sansele exista, chiar daca totul se intampla mai lent. Faceti impresie buna si stiti sa va impuneti punctul de vedere.

Se vor intampla multe pe unde veti merge si cele mai multe sunt in avanajul dv. in ceea ce priveste profesia. In dragoste sunteti tandru si romantic.
Tot ce faceti in secret, tranzactiile financiare si investitiile pe termen lung, necesita atentie si efort din partea dv. Nu uitati sa va platiti taxele!
Inteligenta si usurinta cu care va adaptati noilor situatii va impun in fata celorlalti si puteti obtine unele avantaje profesionale, nu si materiale, unde sunt posibile cheltuieli.
Este o zi in care nu prea aveti stare. Veti reusi sa faceti cat mai multe pentru imaginea publica, veti da dovada de seriozitate, dar veti nesocoti nevoia de afectiune a partenerului.
Pierdeti mult timp cu treburile gospodaresti si nici macar nu vi se recunosc meritele in acest domeniu. Situatia materiala devine mai stabila, chiar daca viteza este de melc.
Daca vreti sa faceti un imprumut, acum nu este un moment favorabil si toate eforturile dv. pot fi zadarnice. Prietenii pe care ii contactati astazi isi vad propriul interes.
Cititi, studiati si agreati distractiile discrete. S-ar putea sa primiti un compliment care sa compenseze nemultumirile sentimentale.
Sunteti ceva mai melancolic si mai visator. Aveti in perspectiva o initiativa legata de casa sau familie ce se anunta a fi un succes.
Faceti planuri pentru viitor, mai ales referitoare la prieteni sau la o scurta vacanta, fara a le destainui cuiva pentru moment. S-ar putea sa primiti o veste neasteptata.

Cele mai citite

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă