23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialIntuitia se opune uneori argumentelor rationale sau tendintelor afectice. Modul fericit in...

Intuitia se opune uneori argumentelor rationale sau tendintelor afectice. Modul fericit in care se aranjeaza lucrurile va asigura un sfarsit de saptamana bun, cu exceptia unor evenimente mai putin placute in dragoste.

Va preocupa excesiv de mult situatia financiara, dar daca ati imprumutat un prieten aveti sanse mici sa recuperati acum imprumutul. Nu este exclus sa plecati la drum.
Vreti sa va satisfaceti un capriciu, dar lucrul acesta va va costa. Cineva influent de la serviciu va va da sfaturi pe care ati face bine sa nu le urmati acum. Un cadou primit nu este ceea ce credeti dvs.
Nu va sfatuim sa apelati la jocuri de noroc pentru a va imbunatati situatia financiara si nici sa va faceti prea multe proiecte de viitor fara a cere parerea partenerului.
Va trebui sa faceti un compromis intre casa si serviciu. Treburile gospodaresti, problemele parteneriale va pot amana o realizare socioprofesionala.
Aveti grija cum umblati cu banii, pe cine imprumutati sau de la cine imprumutati! Un prieten va poate crea probleme. Va lansati intr-o noua aventura sentimentala.
Va interesati prea mult de ceilalti si incercati sa rezolvati problemele altora. Energia dvs. nu este la maximum asa ca ati face bine sa va relaxati putin. In casa se va intampla ceva neprevazut.
Vestile primite de la o ruda sau de la cineva apropiat pentru care ati investit multe sentimente va nemultumesc. Simtiti nevoia sa va destainuiti cuiva si singurii care va pot intelege sunt fratii sau un vecin.
Veti descoperi ca unii prieteni sunt prieteni doar din interes. Isi amintesc de dvs. numai atunci cand au nevoie de bani sau de un serviciu. Sunt posibile fluctuatii financiare.
Sunteti lipsit de energie, capricios, cu idei originale si le veti lasa o impresie nu tocmai buna celor cu care colaborati sau de care depinde cariera dvs. Cel mai bine ar fi sa nu negociati nimic acum.

Cele mai citite

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă