8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialPuneti multa pasiune in ceea ce faceti, dar o persoana mai in...

Puneti multa pasiune in ceea ce faceti, dar o persoana mai in varsta va pune bete in roate. Nu incercati sa-i schimbati pe ceilalti; sansele sunt mici. Sunteti invidiat in societate.

Poate fi un conflict intre o persoana influenta si partener. Ar trebui sa va bucurati neconditionat de atmosfera placuta din casa si de banii care vin.
Supravegheati-va sanatatea. Se pot rezolva ca prin minune unele probleme. Discutiile deschise si momentele de relaxare fac bine.
Sunteti nemultumit sentimental si aveti o dispozitie erotica pe care nu o puteti satisface acum. Bazati-va pe elementul-surpriza si rezervati-va timp pentru odihna.
Lucrurile merg bine, mai ales in relatia cu prietenii sau in investitiile pe termen mediu. Trebuie sa depuneti eforturi sporite pentru a va face ascultat sau pentru a anula barfele.
Va bucurati de popularitate si nu este exclus sa va pregatiti pentru o schimbare in casa. Financiar stati destul de bine. Primiti o veste nu prea buna.
Cele mai multe probleme de rezolvat sunt cele marunte si legate de facturi. Partenerul va intelege si stie ca aveti nevoie de consolare, de vorbe bune si incurajari.
Ideile dvs. vor starni reactii contradictorii si discutii. Daca plecati la drum lung, aveti grija cum circulati. Surprizele in societate sunt placute.
Aveti foarte multe de facut in casa si la serviciu sau resimtiti stresul din ultimul timp. Luati o pauza si rezervati-va timp si pentru odihna.
Aveti de rezolvat si probleme gospodaresti, si probleme socio-profesionale. E greu sa le impacati pe toate. Sunt posibile bucurii din partea colegilor sau din domeniul sanatatii.

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă