17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSpa la înălțime: Masaje și terapii asiatice

Spa la înălțime: Masaje și terapii asiatice

Într-un ritm de viață alert, în care echilibrul dintre viața profesională și cea personală rămâne la stadiul de deziderat pentru mulți dintre noi, avem nevoie de soluții rapide, dar extrem de eficiente, care să ne redea starea de bine atât la nivel fizic, cât și emoțional.

Conceptele holistice de spa recurg la tehnici străvechi de masaj și la capacitatea de vindecare a ingredientelor naturale pentru a ne reechilibra corpul și mintea.

Recent, Health Club 22 de la InterContinental și-a lărgit oferta de masaje și facilități cu un meniu spa, care include atât masaje corporale clasice, cât și terapii asiatice renumite pentru relaxare și vindecare, realizate de terapeute asiatice cu experiență în cele mai mari centre spa din lume.

După o zi agitată la serviciu sau ca idee de relaxare în weekend, la InterContinental, la etajul 22, veți găsi un loc discret și liniștit, cu servicii de calitate, unde puteți înota în piscina interioară aflată la cea mai mare înălțime din oraș, vă puteți relaxa în jacuzzi sau la saună și puteți face plajă în cel mai înalt loc de plajă din București, la 80 de metri deasupra orașului. Apoi, pentru o experiență completă, optați pentru unul dintre masajele, ritualurile sau terapiile spa.

Masajul de relaxare a musculaturii va elimina tensiunea din mușchi după o ședință de fitness, în timp ce masajul cu pietre calde vă va reîmprospăta complet pielea și corpul, lăsându-le într-o stare de relaxare profundă.

Scrub-urile pot fi de sine stătătoare sau pot precede masajul, fiind un adevărat moment de răsfăț tropical. Jeturile blânde de apă mângâie pielea pentru o stare deplină de confort. Ghimbirul și cafeaua sunt recomandate pentru capacitatea lor anti-oxidantă și de detoxifiere, cocosul și susanul negru pentru hidratare, iar lămâia pentru efectul anti-îmbătrânire. Odată îndepărtate celulele moarte, corpul este pregătit pentru sesiunea de masaj.

Dintre terapiile orientale, puteți opta pentru un masaj tradițional thailandez, în timpul căruia veți purta un costum de bumbac, iar terapeuta va folosi întinderi inspirate din yoga, presopunctură şi compresii. Acest tip de masaj ajută la creșterea forței și a flexibilității, relaxează musculatura dureroasă sau tensionată și îndepărtează stresul din corp și din minte. După ședință, vă veți simți cu adevărat ușurați și plini de energie.

Dacă totuși preferați un masaj în care să se -folosească uleiuri, una dintre primele recomandări este masajul balinez. Aceasta este una dintre cele mai vechi tehnici de masaj tradițional din Indonezia, unică pentru că reunește presopunctura, reflexoterapia și aromaterapia. Această combinație stimulează circulația sângelui, oxigenarea și circulația fluxului „qi“ (energie) prin corp, aducând bunăstare, calm și relaxare profundă. În timpul terapiei sunt utilizate uleiuri esențiale calde, cu efect calmant asupra organismului.

Masajul thailandez cu ierburi este o alternativă foarte bună pentru cei care doresc să își fortifice sistemul imunitar. Săculeții folosiți în această terapie conțin plante medicinale alese în funcție de nevoile fiecărui client în parte și sunt aplicați pe tot corpul, folosind tehnica presopuncturii. Ierburile determină creșterea nivelului energiei, masajul stimulează sistemul imunitar și func-ționarea plămânilor, iar presopunctura îmbunătăţeşte circulația sângelui și îndepărtează tensiunea musculară. Masajul cu ierburi reduce simptomele asociate cu depresia și stresul emoțional, ușurează durerea asociată cu osteoartrita și alte afecțiuni ale mușchilor și articulațiilor și reduce insomnia.

Tratamentele faciale antiaging primesc și ele o atenție specială în centrele de wellness din întreaga lume. Efectele factorilor de mediu, ale stresului și, bineînțeles, ale timpului pot fi diminuate considerabil cu ajutorul tratamentelor profesionale care au la bază zeci de ani de cercetare și studii medicale. Este și cazul produselor Dr. Kleanthous recomandate de experți internaționali în frumusețe, produse disponibile și în România. Acestea au la bază moleculele de suport celular, un ingredient unic, dezvoltat în laboratoarele din Germania, care susține regenerarea tenului, iar inclus în tratamente specifice ameliorează acneea, cuperoza, deshidratarea și alte afecțiuni ale tenului. Pentru a accelera efectele acestor ingrediente active, în aplicarea produselor Dr. Kleanthous se folosește un dispozitiv special cu ultrasunete.

În completarea tratamentelor realizate în centrele specializate, în laboratoarele Dr. Kleanthous sunt create creme și serumuri personalizate în funcție de nevoile și caracteristicile fiecărei persoane, determinate în urma unei anamneze complexe. Pentru My Cream și My Serum, Dr. Kleanthous folosește în exclusivitate combinații de ingrediente active care sprijină potențialul pielii, stimulând corectarea schimbărilor cauzate de îmbătrânire. 

Cele mai importante efecte ale cremei și serumului personalizate sunt reprogramarea structurii intracelulare, restructurarea țesuturilor, îmbunătățirea sistemului de comunicare intracelular, protecția față de radicalii liberi, detoxifierea, stimularea colanogenezei, aportul de minerale și hidratarea și menținerea apei în țesuturi.

Detalii pe www.eventsinbucharest.ro/health-club

Pentru abonamente și programari: 037 242 3900 sau bucharest.healthcentre@ihg.com

PREȚURI

– Intrare/zi/persoană Health Club 22: 60 lei în timpul săptămânii și 100 lei în weekend.

– Masaje: de la 160 RON/persoană.

– Terapii orientale: de la 290 RON/persoană.

Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă