4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialSunteti mult mai agitat ca de obicei, mai imprudent, dar cu o...

Sunteti mult mai agitat ca de obicei, mai imprudent, dar cu o vointa de fier cand este vorba de cariera sau de imaginea dvs. De la partener veti primi o propunere-surpriza. Bucurati-va de vacanta!

Surprizele din partea unor persoane influente va fac mare placere. Aveti o vointa de fier, dar si incapatanare care duce la conflicte. Sunt posibile fluctuatii financiare.
Surprizele din domeniul afectiv va pot aduce o raza de lumina in suflet si griji suplimentare. Cei din familie va vor dovedi ca insemnati mult pentru ei.
Va bucurati de popularitate, mai ales in randul persoanelor mai excentrice. Aveti pareri personale despre toate si toti si faceti o declaratie de dragoste iesita din comun.
Va ganditi sa faceti o vizita la medic in cazul in care nu va simtiti bine. La serviciu va confruntati cu o problema din partea unui barbat lipsit de maniere. Acasa va asteapta o bucurie.
Primiti multe vesti de la cei dragi, imbinati utilul cu placutul, dar aveti parte si de nemultumiri. Daca partenerul de viata este plecat la drum lung, va va face o surpriza.
O intalnire cu cineva drag va fi prilej pentru depanarea unor amintiri, dar si motiv de discordie in casa. Va veti simti atat de bine ca nu va mai ganditi la nimic.
Va vor surprinde cadourile pe care le veti primi de la partenerul de viata, de afaceri sau admiratori. Veti primi vesti, veti cheltui bani sau va veti intalni cu cei apropiati.
Sunteti romantic, visator, lipsit de energie, dar si capricios. Primiti vesti, cadouri sau flori la care nu va gandeati. Aveti idei originale.
Sunt sanse de a primi bani, poate chiar de acolo de unde va asteptati. Partenerul de viata va poate da dovezi de afectiune, dar nu trebuie sa va asteptati la ceva spectaculos.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă