10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialSunteti plin de idei originale care vor duce la comentarii rautacioase. Nu...

Sunteti plin de idei originale care vor duce la comentarii rautacioase. Nu este exclus sa fiti nevoit sa faceti un drum lung sau sa va intalniti cu un prieten.

Puteti avea unele probleme in casa care va fac si mai taciturn. Nu este exclus sa plecati la un drum neplanificat si care va da peste cap tot programul de week-end.
Ar fi bine sa va supravegheati sanatatea si sa nu neglijati dusmanii ascunsi. Primiti vesti si bune, si rele iar in dragoste puteti avea parte de clipe pasionale. Energia dvs. este la minimum.
Aveti sanse sa primiti bani, dar prietenii va pot indemna spre cheltuieli suplimentare. Partenerul este imprevizibil si vine cu propuneri interesante. Sunt posibile probleme in familie sau socioprofesionale.
Sunteti activ, plin de energie, dar eforturile dvs. de a va afirma in societate pot ramane fara rezultate imediate si va obosesc peste masura. Evitati drumurile lungi.
Daca aveti examene, nu incercati sa le rezolvati fraudulos! In dragoste puteti avea o surpriza ce va pune pe ganduri. Puteti avea probleme cu un imprumut.
O ruda mai in varsta s-ar putea sa va creeze probleme. Aveti parte de surprize in casa, poate de musafiri neanuntati. Cu partenerul nu va intelegeti prea bine.
Un strain va creeaza probleme si nu este exclus sa va faca o scena in public. Primiti o veste nu prea buna de la serviciu. Sunteti melancolic si lipsit de energie.
Primiti bani de unde nu va asteptati, dar faceti si cheltuieli neplanificate. Nu este cazul sa mizati pe speculatii financiare si nici sentimentale.
In afara de o aglomerare a activitatilor casnice si a problemelor parteneriale sau socioprofesionale, se anunta a fi un week-end agitat, cu actiuni din partea unora care nu va au la suflet.

Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Liviu Harosa, avocat în dosarul Roșia Montană: “Lupta juridică a fost ca o mlaștină, a fost imensă”

Litigiul Roșia Montană a dus la 54 de procese, a căror soluționare, în beneficiul cetățenilor și al statului român, a impus o muncă imensă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă