16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialTraiti din plin bucuria unor clipe placute in compania lecturilor preferate. Se...

Traiti din plin bucuria unor clipe placute in compania lecturilor preferate. Se anunta un drum mai lung si un posibil parteneriat de afaceri sau chiar o casatorie.

Ori veti incerca o investitie in casa cu mari sanse de succes, ori primiti o veste de la serviciu care va bulverseaza. Veti reusi sa va pastrati calmul si sa rezolvati eficient problema.
Tineti la parerile proprii, mai ales cand este vorba de cariera sau de afaceri personale. Nu este cazul sa le impuneti cu forta daca vreti sa pastrati armonia in jurul dvs. O intalnire cu persoana iubita este benefica.
Simtiti concentrarea de forte de la polul opus Ð fie partener de viata, fie adversar in afaceri. Un prieten intelept va tempereaza entuziasmul in exces. In casa vor avea loc mici schimbari.
Priviti cu ochi critic si nu lasati nimic sa va scape. Conversati cu placere, dar puteti avea unele discutii mai aprinse cu o ruda sau un prieten mai in varsta. Sunt posibile fluctuatii financiare.
Pareti stapan pe situatie, dar astazi sunt posibile surprizele in dragoste si nu prea stiti unde se duc banii asa repede. O aventura sentimentala va poate aduce realizari nesperate.
La serviciu trebuie sa umblati cu bagare de seama pentru a nu starni dusmanii periculoase. Nu este exclus sa va astepte o surpriza placuta din partea cuiva din anturajul apropiat. Nu aveti prea multa energie.
Pareti stapan pe situatie, dar evenimente cotidiene neprevazute va dau peste cap tot programul. Va fi o zi obositoare si agitata. O intalnire cu un prieten va poate aduce ceva bun.
Sunteti dispus sa sacrificati bani, energie si timp pentru cei dragi, dar cheltuielile pot depasi bugetul. In casa puteti avea neintelegeri cu partenerul.
Sunteti original si dornic de a invata cat mai multe. Ar fi bine sa fiti mai discret si mai putin repezit, mai ales in societate. Sunt posibile vesti nu tocmai bune despre sanatate sau serviciu.

Cele mai citite

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

FINS: numărul tinerilor participanți la IUF, interesați de finanțarea studiilor, a crescut anul acesta cu 30%

FINS a înregistrat anul acesta o creștere de 30% în rândul tinerilor interesați de finanțare pentru studiile în străinătate, în cadrul participării la IUF...
Ultima oră
Pe aceeași temă