25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialVeti fi pus intr-o situatie delicata in public chiar de partenerul de...

Veti fi pus intr-o situatie delicata in public chiar de partenerul de viata sau de afaceri. Totul se rezolva cu calm si diplomatie. Primiti sau faceti un cadou.

Aveti unele neintelegeri in casa, mai ales cu partenerul, dar sunt pe cale de a fi rezolvate. Primiti vesti bune din domeniul financiar, sanatate sau serviciu.
Poate va indragostiti sau poate apar noi perspective in relatia pe care deja o aveti ce vor schimba definitiv decorul. La serviciu aveti probleme si primiti vesti contradictorii.
Alternati intre agitatie si calm, in functie de vestile pe care le primiti. Aveti un sustinator din umbra care va avea grija de dvs. Aveti grija cum umblati cu banii!
Inca mai sunteti sub lupa celor ce va barfesc si nu va vor binele, dar prietenii va atentioneaza la timp pentru a para loviturile lor. Se anunta probleme in cuplu. Veti reusi sa va faceti noi prieteni.
Puteti demara o afacere secreta, pregatiti o calatorie sau incepeti ceva nou la serviciu. Chiar daca se mai mentine tensiunea in anturajul apropiat, se intrevad unele mici realizari.
Sunteti ceva mai degajat, mai ales in urma unei vesti bune din domeniul socioprofesional. In dragoste stati in continuare mai prost, dar aveti speranta unei rezolvari.
Prietenii sunt in continuare in atentia dvs. si va aduc si bune, si mai putin bune. Banii se duc repede, dar va puteti baza pe imprumuturi. Sunt posibile necazuri in societate sau in casa.
Ar fi mai bine sa ocoliti drumurile, discutiile contradictorii si examenele pentru ca nu sunteti bine pregatiti. Nu este exclus sa primiti un cadou.
Puteti avea niste necazuri cu un imprumut, dar le veti gasi o rezolvare dupa ce veti primi niste bani de la serviciu. Puteti demara un parteneriat de afaceri sau cautati o rezolvare a unei probleme de serviciu.

Cele mai citite

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...
Ultima oră
Pe aceeași temă