19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăGDPRBeneficiile de a te muta la apartament (P)

Beneficiile de a te muta la apartament (P)

Dacă ai facut socoteala și bugetul nu îți ajunge pentru a proiecta o casă, nu te întrista, sunt o gramadă de avantaje pe care mutatul la apartament ți le ofera. Este foarte important să știi și să alegi noua locuință. Varietatea de apartamente care ți se pune la dispoziție, în diferite zone, cu diferite facilități, poate face alegerea dificilă. Este important să îți prioritizezi criteriile, să știi ce facilități trebuie să aibă noul apartament pentru ca tu să te simți cel mai norocos proprietar. Care sunt așadar avantajele de a te muta la apartament?

Costuri mai mici de întreținere

Cheltuielile cu impozitele, asigurările, costurile de întreținere sunt mai mici decât cele la casă. Facturile de energie, apa, gaze sunt rezonabile. Ține cont că blocurile noi din anasamblurile rezidențiale oferă apartamente de 2 camere sau 3 cu soluții moderne de încălzire și izolare termică, care implică costuri de întreținere mai mici. Două elemente în acest sens sunt centrala proprie de apartament în condensație sau tâmplăria PVC Tri-pan cu izolare termică și fonică superioare.

Un trai mai ușor

O casă implică o curte pentru care va trebui să îți rezervi timp important, fie că este alocat pentru tunsul ierbii, udarea plantelor sau smulgerea buruienilor. De asemenea, nu va fi nevoie sa investești în diferite unelte de grădinărit.

Este mult mai usor să faci curat într-un apartament, decât într-o casă, îți ia mai puțin timp și implică un efort mai mic.

Mediu prietenos

La bloc ai vecinii aproape. Vei spune ca acesta nu este un avantaj. Dacă alegi să te muți într-un bloc nou dintr-un ansamblu rezidențial, fii sigur că vei fi înconjurat de persoane tinere, cu preocupări comune cu ale tale. Așa cum tu ai decis să iei un drum nou și să îți iei un apartament spațios favorabil pentru întreaga ta familie, inclusiv pentru copii, în aceeași etapă se afla și ei, vecinii tăi. Copiii voștri se pot împrieteni și se pot juca împreună în spațiile de joacă special amenajate pentru ei.

Localizare bună

Este dificil să găsești o casă în mijlocul orașului sau măcar aproape de punctele de interes, precum parcuri, școli. Apartamentul te va conecta cu toate zonele tale preferate din oraș. Este importantă poziția locuinței, mai ales când în familie sunt copii. Aceștia trebuie să ajungă ușor la școală, la mijloacele de transport în comun.

Când alegi apartamentul gândește-te foarte bine la localizarea lui și ține cont că dacă acum copillul este mic și nu merge la școala, el va crește și va avea nevoie să se deplaseze singur, să poată ajunge ușor la întâlnirile cu prietenii.

Atmosfera familială

Atunci când intri într-un apartament simți atmosfera intimă, de familie, caldă și primitoare. În plus, nu te poți plânge în privința dimensiunii. Apartamentele noi din ansamblurile rezidențiale au suprafețe mari, sunt decomandate, cele cu 3 camere au chiar și două băi. În plus, te vei bucura și de un balcon generos unde vei putea să îți savurezi cafeaua sau ceaiul în diminețile de vară.

Supraveghere video și pază

Blocurile noi din ansamblurile rezidențiale au incintă securizată, însemnând supraveghere video și pază. Este important așadar să știi ca ai siguranță tu și familia. Tot ce îți rămâne este să te bucuri de facilitățile pe care un apartament nou la cheie ți le oferă. Avantajele sunt multiple dacă alegi soluțiile moderne, cu un grad ridicat de confort și potrivite pentru membrii familiei tale.

Cele mai citite

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă